hola

El Centro Cultural Andaluz va celebrar el dia 11 de desembre un Festival Flamenc Nadalenc al Centre Cívic La Florida. L'activitat va comptar amb l'actuació de la majoria dels quadres de ball de l'entitat que per primera vegada van ballar nadales amb música en directe interpretada per professionals.

En aquesta ocasió i davant l'augment de la incidència de la Covid-19, el Centro Cultural Andaluz va fer una selecció de quadres de ball i va protegir aquells formats per persones de més edat. El Centre Cívic La Florida es va omplir i es van complir les mesures sanitàries vigents amb el públic assegut i amb les distàncies a més de les mascaretes, com ha explicat la presidenta del Centro Cultural Andaluz, Merche Expósito. També ha destacat que els quadres de ball van poder assajar molt poc amb els músics professionals Joaquín Gómez El Duende, Alberto Fernández, Juan de Julia i Raquel Alegría, però que el resultat va ser espectacular i que volen tornar a repetir experiència.

La presidenta del Centro Cultural Andaluz ha recordat que aquest ha estat el primer any en 24 anys que el Festival Nadalenc no ha estat benèfic en favor d'alguna causa per evitar aglomeracions durant molt de temps de persones en la situació de pandèmia actual.Merche Expósito confia que l'any vinent es pugui reprendre el Festival benèfic perquè hi ha moltes entitats i persones que necessiten ajuda.


Foto:Foto de familia dels participants al festival / Centro Cultural Andaluz

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]