hola

L'empresa farmacèutica de Santa Perpètua Zambon ha renovat el conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Santa Perpètua per finançar l'Escola Municipal de les Arts (EMA). L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i la directora general de Zambon, Elena Zabala, han signat aquest matí l'acord. A l'acte també han assistit el director de l'EMA, Eliseu Ribes; el regidor de Cultura de l'Ajuntament, Marçal Solà i la directora de Comunicació i Transformació Digital de Zambon, Natalia Arizcuren.

Aquest conveni s'ha renovat per setzè any consecutiu i l'aportació econòmica ha estat de 10.000 euros que es destinarà a adquirir material tecnològic. El director de l'EMA, Eliseu Ribes, ha explicat que arran de la pandèmia l'escola ha necessitat els aparells necessaris per poder treballar amb qualitat com, per exemple, monitors i micròfons, "i aquesta inversió és la que hem pogut fer gràcies als diners de Zambon".

La directora general de Zambon, Elena Zabala, ha manifestat que "com a cultura d'empresa ens agrada ajudar i col·laborar amb organitzacions properes a Zambon i el projecte de l'EMA és molt especial". Zabala ha explicat que Santa Perpètua és un municipi molt actiu que "és capaç de posar en marxa aquest projecte molt interessant i accessible per a tota la població i ens sembla molt important donar suport". Amb aquesta aportació l'empresa referma el seu compromís amb el desenvolupament de l'entorn cultural i econòmic.

Per la seva part, l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha agraït a Zambon la seva aportació i ha manifestat que "un dels objectius marcats per l'Ajuntament és que no volem que les empreses visquin d'esquena a l'activitat del municipi i Zambon va ser una de les primeres a col·laborar, en aquest cas, a través del conveni amb l'EMA".

 

Foto: L'alcaldessa i la directora de Zambon signant el conveni / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un centenar de persones participen a la Biblioaventura
24 Abr 2024 13:10 - RedaccióUn centenar de persones participen a la Biblioaventura

  El més de centenar de persones que aquesta temporada ha participat a La Biblioaventura es van [ ... ]

El passeig de la Florida va bullir amb la Diada Sant Jordi
24 Abr 2024 14:29 - RedaccióEl passeig de la Florida va bullir amb la Diada Sant Jordi

La Diada de Sant Jordi a Santa Perpètua es va viure amb una quarantena de parades d'entitats de tots [ ... ]

L'Escola Tabor presenta la seva tradicional publicació de Sant Jordi
24 Abr 2024 11:05 - RedaccióL'Escola Tabor presenta la seva tradicional publicació de Sant Jordi

L'Escola Tabor ha presentat la publicació de Sant Jordi, una tradició del centre, que compta amb la [ ... ]