hola

La Biblioteca Josep Jardí va iniciar el 19 d'octubre una formació preparada conjuntament amb les biblioteques de Ripollet i Montcada i Reixac i coordinada pel Centre de Recursos Pedagògics. Amb el títol 'Com ajudar els alumnes a preparar un bon treball de recerca', consta de nou sessions teòriques en línia combinades amb exercicis pràctics a l'aula adreçades al professorat de les tres localitzats que tutoritza Treballs de Recerca de Batxillerat.

La directora de la Biblioteca Josep Jardí, Míriam Gásquez, que és també una de les formadores del cicle, ha explicat que la resposta "ha estat molt bona perquè s'han completat les inscripcions i de les 25 places ofertades, 20 són de professorat dels instituts perpetuencs". Les sessions seran impartides també per Elisabet Vázquez (directora de la Biblioteca de Ripollet) i Gisela Ruiz (directora de la Biblioteca Elisenda de Montcada i coordinadora de la xarxa de biblioteques de Montcada i Reixac). Es tracta d'una formació reconeguda pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya que es tancarà el 31 de maig.

Activitats de novembre

La Biblioteca Josep Jardí ha programat dues sessions de contes per a menuts (10 i 17 de novembre), una conferència (16 de novembre) i diverses exposicions bibliogràfiques per aquesta quinzena. A més, en col·laboració amb les biblioteques de Ripollet i de Montcada, s'ha preparat una exposició sobre els els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) per commemorar la setmana UNESCO. Es podrà veure del 15 de novembre al 4 de de­sembre.

 

Foto: Activitat sobre Segundo de Chomón organitzada per la Biblioteca a l’octubre / L’Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]