hola

La Biblioteca Josep Jardí ha posat en marxa el repte lector dels Biblioaventurers. Les inscripcions estan obertes i el repte consisteix a llegir sis o deu llibres, segons les edats, abans del 31 de març. Les persones interessades poden demanar més informació passant pel taulell de préstec o a la sala infantil.

A més, la Biblioteca ha preparat noves exposicions bibliogràfiques per l'octubre. Durant tot el mes, al vestíbul, hi haurà Cinema d'espies, una mostra on el públic podrà posar-se a la pell de personatges de l'espionatge a les pel·lícules. A la sala infantil l'equipament municipal presenta Mòmies? Mòmies!, una exposició que homenatja aquest monstre.

Fins al 17 d'octubre la ciutadania podrà visitar l'exposició Som el que mengem, una activitat organitzada amb motiu del Dia Mundial de l'Alimentació. És una selecció d'obres de divulgació de nutrició i dietètica per ajudar a la ciutadania en la cerca d'una alimentació més saludable. L'equipament ha inaugurat també Sota pseudònim, un recull de llibres d'autors i autores que han escrit sota un pseudònim.

Del 18 al 31 d'octubre hi ha programada Buidem els prestatges! per commemorar el Dia Internacional de les Biblioteques. És una selecció d'obres on part del protagonisme el té l'equipament o els llibres. Durant aquests dies també estarà disponible Toshokan de manga – Manga a la Biblioteca, una mostra relacionada amb la 27a edició del Saló del Manga a Barcelona, que se celebra entre el 29 d'octubre i l'1 de novembre.

D'altra banda, l'equipament programa pel 28 d'octubre un homenatge als 150 anys del naixement de Segundo de Chamón. Consistirà en la projecció de cinc contes clàssics narrats en directe. Serà a les 17.30 a l'Espai 2 i s'adreça a infants majors de 4 anys.

 

Foto: La ciutadania ja es pot inscriure en els Biblioaventurers / Biblioteca Josep Jardí

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]