hola

La Creativa és el nom de la nova programació de tallers mensuals d'art per a famílies. El regidor de Cultura i Comunicació, Marçal Solà, ha explicat que aquest projecte "substitueix al Museu en família i manté l'essència amb propostes familiars relacionades amb les exposicions de l'Espai 1 i altres esdeveniments artístics de Santa Perpètua". En aquest sentit, la primera de les activitats serà Fotoperiodistes per un dia i es farà en el marc de l'exposició Darrere l'objectiu. El taller està adreçat a infants majors de 4 anys amb les seves famílies i tindrà lloc el 23 d'octubre a partir de les 11 hores a l'Espai 1. Durant l'activitat, dissenyada per les regidories de Cultura i Comunicació, les famílies hauran de passar cinc proves relacionades amb les fotografies de l'exposició. Solà ha destacat que "amb aquesta activitat també es podran conèixer les principals mobilitzacions ciutadanes a Santa Perpètua i la tasca que fan els mitjans de comunicació locals".

A Fotoperiodistes per un dia cadascuna de les proves donarà a conèixer alguns dels aspectes clau del fotoperiodisme com són la sensibilitat o la investigació. L'activitat culminarà amb la simulació d'una manifestació per part de les famílies assistents amb el lema I tu, per què et mous? i es convidarà als infants a fer fotografies amb telèfons mòbils convertint-se així en fotoperiodistes. Les persones que vulguin participar hauran de fer la inscripció del 13 al 21 d'octubre al web darrerelobjectiu.org.

La Creativa farà propostes cada final de mes i caldrà inscripció per participar. El regidor de Cultura ha destacat que "volem que La Creativa sigui un espai per gaudir de l'art en família i l'objectiu és oferir tallers gratuïts de diferents àmbits artístics durant tot el curs escolar". La programació es pot seguir al Facebook Art i Història SPM.

 

Foto: L'activitat es durà a terme a l'Espai 1 / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]