hola

La xerrada Europa ens mira?, a càrrec del periodista Xavi Coral i Trullàs, obre el nou curs de l’Aula d’Extensió Universitària (AEU) de Santa Perpètua. La conferència inaugural tindrà lloc el dimarts 5 d’octubre a les 19.30 hores al Teatre del Centre i és oberta a tothom. En aquesta primera activitat, l’AEU comptarà amb el coordinador acadèmic del programa Universitat a l’Abast de la UAB, el doctor Tomàs Peire Fernández, i també hi assistirà l’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia i el regidor de Cultura, Marçal Solà. L’AEU ha programat diverses conferències durant el primer trimestre del curs 2021- 2022. Les properes tindran lloc el 19 d’octubre i el 2 de novembre. Una Barcelona de marges: una ciutat activant-se entre imatges, paraules i obres, a càrrec de l’escriptor i crític literari Jordi Corominas i Julian i La música i la vida amb el director d’orquestra Jordi Savall. Totes les activitats es faran al Centre Cívic El Vapor a les 19.30 hores. Les persones que vulguin més informació sobre les activitats de l’Aula d’Extensió Universitària es poden adreçar al telèfon 93 560 02 48, al correu electrònic aeu_santaperpetua@ hotmail.com o presencialment al Centre Cívic El Vapor.

Maria Rosa Rovira ha explicat que s'inclouen temes de l'actualitat, de temes socials, d'història, de música. La presidenta de l'AEU diu que estan rebent felicitacions dels socis per la programació presentada. Rovira ha avançat que la primera conferència només per a socis tindrà lloc el 19 d'octubre Una Barcelona de marges: una ciutat activant-se entre imatges, paraules i obres, a càrrec de Jordi Corominas.

L'AEU encara està en període d'inscripció de socis. Maria Rosa Rovira ha recordat que el curs compta amb divuit conferències que es poden seguir amb una quota de 40 euros.La pandèmia va afectar el nombre de socis el curs passat, però ara amb la majoria de persones vacunades, sembla que s'està recuperant la xifra de persones disposades a participar, segons ha argumentat Rovira. 

Foto: El Teatre del Centre acollirà la xerrada inaugural del nou curs / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els Premis Primavera 2024 guardonen 21 relats dels 2.221 participants
24 Abr 2024 14:36 - RedaccióEls Premis Primavera 2024 guardonen 21 relats dels 2.221 participants

L'Ajuntament de Santa Perpètua va lliurar els Premis Primavera el 23 d'abril en el marc de la Fira [ ... ]

Un centenar de persones participen a la Biblioaventura
24 Abr 2024 13:10 - RedaccióUn centenar de persones participen a la Biblioaventura

  El més de centenar de persones que aquesta temporada ha participat a La Biblioaventura es van [ ... ]

El passeig de la Florida va bullir amb la Diada Sant Jordi
24 Abr 2024 14:29 - RedaccióEl passeig de la Florida va bullir amb la Diada Sant Jordi

La Diada de Sant Jordi a Santa Perpètua es va viure amb una quarantena de parades d'entitats de tots [ ... ]