hola

Aquest vespre a les 20 hores s'inaugura l'exposició de Festa Major 'Darrere l'objectiu. Mobilitzacions ciutadanes a Santa Perpètua 2000-2021', una producció de les regidories de Comunicació i Cultura de l'Ajuntament de Santa Perpètua. La mostra dona el tret de sortida a la Festa Major d'enguany que se celebrarà fins al 6 de setembre i estarà ubicada a l'Espai 1 de la Granja Soldevila.

Aquesta exposició recull 32 fotografies de 28 moments de la història perpetuenca, la majoria d'elles realitzades pel fotògraf de l'Informatiu Josep Cano i algunes fetes per la Unitat de Comunicació. A les imatges se suma una proposta de contingut per a cadascuna, com per exemple, les veus de les persones protagonistes, les notícies que es van generar sobre aquell tema, els sons i els objectes més significatius. A aquesta informació addicional es pot accedir escanejant el codi QR que les persones assistents trobaran al costat de cada fotografia i també estarà disponible al web darrerelobjectiu.org.

La mostra estarà disponible fins al 24 d'octubre i l'horari de visita serà de dimecres a divendres de 16.30 a 20 hores i els dissabtes d'11 a 14 hores. També estarà oberta aquest diumenge 5 de setembre d'11 a 14 hores.

I tu, per què et mous?

A l'entrada de l'exposició hi haurà un espai de participació que té l'objectiu de recollir la resposta de la ciutadania a la pregunta I tu, per què et mous? El resultat serà un collage de missatges que s'anirà construint amb les aportacions que es recullin els dies que dura la mostra. Es pot participar de tres maneres. D'una banda, enviant un correu electrònic a comunicacio@staperpetua.cat o un WhatsApp al 654767512 especificant el nom i el cognom i explicant breument quins són els motius pels quals et mobilitzes. També es pot participar a través del formulari que es troba al web darrerelobjectiu.org. Per últim, els assistents tindran la possibilitat d'escriure el missatge a les targetes que es trobaran a la mateixa exposició.

 

Foto: Una de les fotografies que estaran a l'exposició / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Avui s'inaugura 'Tiges prestades', la primera mostra del 2022 a l'Espai 1
21 Gen 2022 12:57 - NataliaAvui s'inaugura 'Tiges prestades', la primera mostra del 2022 a l'Espai 1

'Tiges prestades' és el títol de la primera mostra del 2022 a l'Espai 1 de la Granja, espai cultural [ ... ]

La Mostra de Teatre arrenca amb 'Les històries naturals' aquest diumenge
21 Gen 2022 08:59 - NataliaLa Mostra de Teatre arrenca amb 'Les històries naturals' aquest diumenge

El grup de teatre Tàndem, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, torna a endegar una nova [ ... ]

Santiga acull la celebració de la festivitat de Santa Prisca
18 Gen 2022 13:01 - RedaccióSantiga acull la celebració de la festivitat de Santa Prisca

Avui és el dia de Santa Prisca, una festivitat arrelada al municipi i vinculada a Santiga que es va [ ... ]