hola

Moguda Escènica, el Festival d’Arts de Santa Perpètua, portarà avui a les 21.30 h al pati de l'Escola Bernat de Mogoda al grup Dani Nel·lo y los Saxofonistas Salvajes. Aquest és un projecte que va sorgir de la idea de preservar la veu dels saxofonistes que van marcar la història de la música popular des del segle XX.

El saxo tenor va ser la pedra angular sobre la qual es va construir el rhythm and blues i el primer rock and roll. Dani Nel·lo y los Saxofonistas Salvajes versionen catorze temes d'Arnett Cobb, Noble Watts o Red Prysock. Uns són coneguts per al gran públic i d'altres no tant. però tots, per separat i com a conjunt, van conformar un fenomen únic i insòlit en la història de la música popular.

Dani Nel·lo explicava al Fem Estiu, de Ràdio Santa Perpètua, que aquests van ser els saxofonistes que el van ensenyar a tocar i que són la veu rebel i discordant que van generar estils de música diferents.Nel·lo va afirmar que tot i que el mirall siguin aquests grans saxofonistes les versions que toquen són adaptacions singulars.

Les entrades s'han de reservar gratuïtament al web mogudaescenica.cat. Durant l'espectacle s'hauran de mantenir totes les mesures de prevenció de la Covid-19 que fixa el Procicat.


Foto: Dani Nel·lo / Mogudaescenica.cat

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El director de Serveis Territorials de Cultura, Andreu Felip, visita l'EMA i el MTIV
15 Mar 2024 11:45 - RedaccióEl director de Serveis Territorials de Cultura, Andreu Felip, visita l'EMA i el MTIV

El director dels Serveis Territorials a Barcelona del Departament de Cultura de la Generalitat, Andreu [ ... ]

Tàndem clou la Mostra de Teatre amb l'obra 'La criada de dues mestresses'
15 Mar 2024 11:35 - RedaccióTàndem clou la Mostra de Teatre amb l'obra 'La criada de dues mestresses'

El Grup de teatre Tàndem estrenarà aquest dissabte 16 de març l’obra La criada de dues mestresses. [ ... ]

L'exposició Cent Anys de l’Obra del Cançoner Popular de Catalunya es pot visitar al local del CREM
13 Mar 2024 13:59 - RedaccióL'exposició Cent Anys de l’Obra del Cançoner Popular de Catalunya es pot visitar al local del CREM

El local del CREM (Pompeu Fabra 31) acull tots els dimecres de 19 a 21 hores dels mesos de març i abril [ ... ]