hola

El Centro Cultural Andaluz realitzarà avui la cloenda del curs amb el seu Festival d’Estiu. L’activitat tindrà lloc al Centre Cívic La Florida a partir de les 20 hores i comptarà amb les actuacions dels quadres de ball Mini flamenkitas, Caramelo, Esencia flamenkita, Hechizo Flamenco y Sueño flamenco.

La presidenta del Centro Cultural Andaluz, Merche Expósito, ha explicat que dins de les limitacions s'intenta que les famílies puguin veure les evolucions dels infants que han patit també les restriccions de les classes presencials durant molts mesos.

El Centro Cultural Andaluz ha programat també la celebració de la Cruz de mayo. Serà en dos dies diferents, demà dissabte i el 20 de juny. Demà, el Centre Cívic La Florida acollirà a partir de les 12 del migdia les actuacions dels quadres de ball de l’entitat. El Centro Cultural Andaluz ha anunciat que hi haurà també una actuació especial amb el cantaor Joaquín el Duende, el guitarrista Alberto Fernández i les “bailaoras” Susana Escoda, Raquel Alegría i Susana Medina. Alegría i Medina han estat professores de ball de l'entitat.

Expósito ha lamentat que la situació actual prohibeix jornades de germanor com era costum de fer-les a l'entitat amb els dinars tradicionals i ha comentat que amb aquestes actuacions professionals també s'intenta donar suport al món de la cultura.

L'últim acte de la Cruz de mayo s'ha fixat en el dia 20 de juny, a partir de les 11 hores a la capella del Col·legi Sagrada Família, quan hi haurà missa rociera cantada pel cor El roure de Polinyà i oficiada pel mossèn Mario Jurado. L’entitat ha informat que durant els actes programats se seguiran totes les mesures de seguretat per la Covid-19.


Foto: Imatge d'arxiu / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]