hola

Unes 180 persones van presenciar ahir diumenge el concert del grup Menos es más al recinte exterior de CAM Bernades que va organitzar la Casa de Andalucía com a cloenda del Rocío. Unes quaranta persones van fer al matí una petita romeria.

Els rocieros van rebre la benedicció a l'Església Parroquial abans d'emprendre camí fins a l'església de Sant Martí de Cerdanyola del Vallès on hi ha la Verge del Rocío a Catalunya. Allà van assistir a la missa i després van tornar cap a casa.

Tot i no poder haver celebrat per segon any consecutiu el Rocío, la Casa de Andalucía va apostar per celebrar aquesta jornada i apropar-se una mica a la normalitat pre-Covid ja que és una de les commemoracions més emotives per als seus membres.

El president de la Casa de Andalucía, Manuel Belmonte, ha explicat que el recorregut de Santa Perpètua a Cerdanyola havia estat esperançador i fet amb molta il·lusió. Belmonte ha explicat que els actes del Rocío es van fer el 23 de maig i que la Casa de Andalucía ha preparat aquests actes locals una mica improvisats però amb molta il·lusió.

A l'acte de cloenda, el concert de Menos es más hi van assistir membres d’entitats rocieres de Catalunya i el president de la Federació d'Entitats Culturals Andaluses a Catalunya (FECAC), Daniel Salinero, que va felicitar a la Casa de Andalucía per ser valenta i organitzar activitats obertes al públic que ajuden a recuperar coses que ens fa feliços.

Daniel Salinero va defensar que la cultura tradicional i popular que fan les entitats és un exercici més de suport a la ciutadania i de creació de comunitat i de solidaritat que només cultura. El president de la FECAC està convençut que la cultura que fan les entitats ajudarà a recuperar el ritme de la societat després de la pandèmia.


Foto: El grup Menos es más va actuar a les antigues Carpes del CIM / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]

L'EMA organitza aquest dissabte la IX Trobada de Guitarres
12 Abr 2024 09:40 - RedaccióL'EMA organitza aquest dissabte la IX Trobada de Guitarres

La IX Trobada de Guitarres aplegarà 135 alumnes de guitarra de 12 escoles municipals de Catalunya, [ ... ]

Judà Barber publica la novel·la històrica 'Ermessenda. La condesa'
11 Abr 2024 11:13 - RedaccióJudà Barber publica la novel·la històrica 'Ermessenda. La condesa'

  El perpetuenc Judà Barber ha publicat una nova novel·la històrica sota el títol Ermessenda. [ ... ]