hola

L'Escola Municipal de les Arts (EMA) ofereix un taller comunitari per a joves d'entre 16 i 20 anys sota el títol L'espai que ocupem a les xarxes. L'activitat, que consta de cinc sessions gratuïtes, comença el dissabte 24 d'abril.

Tres postgraduades en arts escènics i acció social per l'Institut del Teatre han plantejat aquesta nova experiència que consisteix a reflexionar sobre les xarxes socials, la identitat digital i l'ús de les xarxes socials amb joves diversos i a través de jocs teatrals i exercicis d'expressió corporal. Es tracta d'un taller adreçat a la comunitat de 16 a 20 anys, sense guió previ, i que es treballarà segons les reflexions i debats dels joves.

Una de les professores del taller, Neus Umbert, ha explicat que fent exercicis i improvisacions sobre l'ús que en fan de les xarxes socials s'anirà teixint un espectacle que comptarà amb ells com a actors i també amb molta projecció audiovisual. La part audiovisual servirà per establir un diàleg entre la pantalla i la realitat, com un paral·lelisme entre la identitat virtual i la real, segons ha avançat Umbert.

Aquest taller gratuït es desenvoluparà els dissabtes a partir del 24 d'abril d'11 a 14 hores a l'EMA. Encara hi ha places disponibles. Els joves que es vulguin apuntar poden fer-ho a través de l'enllaç https://emaspm.gwido.cat/inscripcio_ciutadana/public/periodes_oberts o enviant un correu a ema@staperpetua.cat.

La presentació estarà emmarcada en l'activitat d'Itinerart que organitza l'EMA al Castell de Can Taió, si la situació sanitària ho permet. És un projecte molt engrescador per a Neus Umbert perquè en el grup hi ha persones nascudes a Santa Perpètua i a Catalunya, però també de nascudes a l'Àfrica o a Sudamèrica i això, diu, permetrà veure si hi ha diferències en la relació dels joves amb les xarxes socials.

La professora de l'EMA, Neus Umbert, ha apuntat que el grup és molt heterogeni i el nexe comú són les xarxes socials, ja que també està relacionat amb el tema d'aquest curs de l'Itinerart que és l'espai que ocupem i un és les xarxes socials.

 

Foto: Imatge de la presentació de l'Itinerart de l'any passat / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Casal Popular programa una exposició fotogràfica a càrrec de Paula del Hoyo
28 Gen 2022 12:16 - NataliaEl Casal Popular programa una exposició fotogràfica a càrrec de Paula del Hoyo

El Casal Popular Pit Roig ofereix aquesta tarda una exposició fotogràfica de l’artista Paula del [ ... ]

Sociocultural SPM obté més de 120 noves propostes durant la primera setmana de recull d'activitats
26 Gen 2022 11:41 - RedaccióSociocultural SPM obté més de 120 noves propostes durant la primera setmana de recull d'activitats

Sociocultural SPM va iniciar fa la setmana passada un procés de recollida de propostes per la programació [ ... ]

Nou taller de La Creativa el proper 29 de gener
25 Gen 2022 11:54 - RedaccióNou taller de La Creativa el proper 29 de gener

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Santa Perpètua organitza una nova activitat en el marc de [ ... ]