hola

La conferència Guitarras flamencas identitarias, a càrrec de Mónica Batiste i Rafael Chacón va ser l'acte principal de la celebració del Dia d'Andalusia organitzat pel Centro Cultural Andaluz al Centre Cívic La Florida. L'activitat va comptar amb l’actuació de Alberto Fernández, a la guitarra, Juan de Julia, a la percussió, Raúl Leiva, al cante i la bailaora Raquel Alegría, que havia estat professora de l'entitat.

Com és tradicional per al Centro Cultural Andaluz el dia va començar amb una missa rociera a la capella del Col·legi Sagrada Família. Enguany la cantant Anna Giménez acompanyada a la guitarra per Paco Garfia van posar la música a la litúrgia. A l'acte també va assistir el Director General d'Andaluces en el exterior de la Junta de Andalucía, Amós García Hueso.

La presidenta del Centro Cultural Andaluz, Merche Expósito, va destacar que era la primera vegada en la història de l'entitat que assistia a una activitat un representant de la Junta de Andalucía. En l'acte institucional amb el cant dels himnes andalús i català va participar l'alcaldessa, Isabel Garcia, i el regidor de Cultura. Marçal Solà. Garcia va recordar la situació en la qual tenia lloc aquesta celebració i les famílies que estan travessant pèrdues per culpa de la Covid-19.

La presidenta del Centro Cultural Andaluz, Merche Expósito, va agrair la predisposició de l'Ajuntament per poder fer actes culturals de manera segura complint amb la normativa sanitària vigent. Expósito s'ha mostrat contenta amb l'acte de celebració del Dia d'Andalusia però ha trobat molt a faltar la gran festa amb els quadres de ball, les migues i tots els socis.


Foto: El Centro Cultural Andaluz va celebrar el Dia d'Andalusia al centre cívic La Florida / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]