hola

L’Escola Municipal de les Arts (EMA) ha pogut reprendre les classes presencials després de la darrera actualització del Procicat. La Generalitat ha donat permís de presencialitat a les escoles de música i dansa que estiguin autoritzades perquè fan preparació per a l'accés a la formació reglada i tenen una certificació específica del Departament d'Educació. L'ordre del Procicat demanava als centres que podien obrir amb reducció de la presencialitat.

El director de l'EMA, Eliseu Ribes, ha explicat que el centre ha recuperat les classes presencials i que dins de les consignes del Procicat cada escola de música i dansa ha pogut fer el model que li ha anat millor.

Des de la direcció del centre s’ha volgut donar preferència de presencialitat a les classes de les agrupacions musicals, de dansa i de teatre que “són les que han patit més les restriccions des del mes de març de 2020”, segons ha afirmat Ribes.

Pel que fa a l’alumnat d’instruments, Eliseu Ribes ha explicat que s’ha escollit una fórmula d’alternança setmanal de classes online i presencials.

Tot i això, com que l’EMA ofereix classes de diverses disciplines i hi ha alumnat que compaginen algunes d’elles, el director de l'EMA ha subratllat que s’ha tingut en compte els horaris i els espais de classe per reorganitzar la tornada a la presencialitat.

L'EMA recorda que se segueixen totes les mesures de prevenció de contagi de la Covid-19.


Foto: Classe de dansa / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santiga acull dissabte una nova edició del Concurs de Pintura Ràpida
22 Jul 2022 12:05 - NataliaSantiga acull dissabte una nova edició del Concurs de Pintura Ràpida

El XXXIIè Concurs de Pintura Ràpida d’Amics se celebrarà el dissabte 23 de juliol. Amics de Santiga [ ... ]

La Casa de Andalucía celebra el desè aniversari
20 Jul 2022 12:57 - RedaccióLa Casa de Andalucía celebra el desè aniversari

La Casa Andalucía de Santa Perpètua ha fet deu anys i ho ha volgut celebrar amb una festa on l'objectiu [ ... ]

Cultura destaca la qualitat dels espectacles de la programació Moguda Escènica que ha retornat al parc Central
18 Jul 2022 12:49 - RedaccióCultura destaca la qualitat dels espectacles de la programació Moguda Escènica que ha retornat al parc Central

El festival d'arts Moguda Escènica organitzat per l'Ajuntament de Santa Perpètua ha finalitzat amb [ ... ]