hola

L’Escola Municipal de les Arts (EMA) ha pogut reprendre les classes presencials després de la darrera actualització del Procicat. La Generalitat ha donat permís de presencialitat a les escoles de música i dansa que estiguin autoritzades perquè fan preparació per a l'accés a la formació reglada i tenen una certificació específica del Departament d'Educació. L'ordre del Procicat demanava als centres que podien obrir amb reducció de la presencialitat.

El director de l'EMA, Eliseu Ribes, ha explicat que el centre ha recuperat les classes presencials i que dins de les consignes del Procicat cada escola de música i dansa ha pogut fer el model que li ha anat millor.

Des de la direcció del centre s’ha volgut donar preferència de presencialitat a les classes de les agrupacions musicals, de dansa i de teatre que “són les que han patit més les restriccions des del mes de març de 2020”, segons ha afirmat Ribes.

Pel que fa a l’alumnat d’instruments, Eliseu Ribes ha explicat que s’ha escollit una fórmula d’alternança setmanal de classes online i presencials.

Tot i això, com que l’EMA ofereix classes de diverses disciplines i hi ha alumnat que compaginen algunes d’elles, el director de l'EMA ha subratllat que s’ha tingut en compte els horaris i els espais de classe per reorganitzar la tornada a la presencialitat.

L'EMA recorda que se segueixen totes les mesures de prevenció de contagi de la Covid-19.


Foto: Classe de dansa / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Casal Popular programa una exposició fotogràfica a càrrec de Paula del Hoyo
28 Gen 2022 12:16 - NataliaEl Casal Popular programa una exposició fotogràfica a càrrec de Paula del Hoyo

El Casal Popular Pit Roig ofereix aquesta tarda una exposició fotogràfica de l’artista Paula del [ ... ]

Sociocultural SPM obté més de 120 noves propostes durant la primera setmana de recull d'activitats
26 Gen 2022 11:41 - RedaccióSociocultural SPM obté més de 120 noves propostes durant la primera setmana de recull d'activitats

Sociocultural SPM va iniciar fa la setmana passada un procés de recollida de propostes per la programació [ ... ]

Nou taller de La Creativa el proper 29 de gener
25 Gen 2022 11:54 - RedaccióNou taller de La Creativa el proper 29 de gener

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Santa Perpètua organitza una nova activitat en el marc de [ ... ]