hola

La Regidoria de Cultura ha anunciat que obrirà al públic la Central de Reis en la jornada d’assaig general d’aquest dimecres 30 de desembre amb l’objectiu que puguin gaudir d’aquesta activitat un major nombre d’infants. L’assaig de la Central, que s’ubica a les dependències de La Granja, espai cultural, serà entre les 19 i les 21 hores.
Les entrades són gratuïtes es poden adquirir des d’aquest web municipal a partir de les 8 del matí del mateix dimecres 30 de desembre.

A causa de les restriccions per la Covid-19, la Central podrà acollir enguany un nombre menor de visitants i es prioritzarà els infants. Per aquest motiu, l’entrada estarà limitada a una persona adulta per grup de convivència, que podrà assistir amb fins a tres infants de la seva unitat de convivència. Cada entrada representarà un grup de convivència que en tot moment haurà d’estar junt sense barrejar-se amb la resta. A més, s’assignarà un horari d’accés i es recomana assistir quinze minuts abans per poder validar l’entrada. En cas de no arribar a l’hora es perdrà el torn i caldrà reservar una nova entrada. Cultura recomana portar l’entrada descarregada al mòbil o bé ensenyar el correu electrònic de confirmació. A més d’aquests canvis, les persones que visitin la Central dels Reis hauran de portar mascareta durant tot el recorregut, posar-se gel hidroalcohòlic a l’entrada i respectar la distància de seguretat entre grups de convivència.

Durant el recorregut, els infants podran lliurar les seves cartes als operaris, que seran els que iniciaran el procés de preparació dels regals. També s’instal·larà una bústia a l’exterior perquè els que no puguin o vulguin accedir-hi, dipositin les seves cartes.

La Central obrirà oficialment les seves portes els dies 2, 3 i 4 de gener, entre les 17 i les 21 hores.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Mostra de Teatre arrenca amb 'Les històries naturals' aquest diumenge
21 Gen 2022 08:59 - NataliaLa Mostra de Teatre arrenca amb 'Les històries naturals' aquest diumenge

El grup de teatre Tàndem, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, torna a endegar una nova [ ... ]

Santiga acull la celebració de la festivitat de Santa Prisca
18 Gen 2022 13:01 - RedaccióSantiga acull la celebració de la festivitat de Santa Prisca

Avui és el dia de Santa Prisca, una festivitat arrelada al municipi i vinculada a Santiga que es va [ ... ]

La Societat de Carreters de Sant Antoni Abat programa avui una missa en honor del patró
17 Gen 2022 12:30 - RedaccióLa Societat de Carreters de Sant Antoni Abat programa avui una missa en honor del patró

Avui 17 de gener és el dia de Sant Antoni Abat, patró de la Societat de Carreters de Santa Perpètua. [ ... ]