hola

La Central dels Reis tornarà a instal·lar-se a Santa Perpètua els dies previs a la Nit de Reis adaptant-se a les mesures de seguretat de la Covid-19. El 2, 3 i 4 de gener el complex de la Granja Soldevila tornarà a transformar-se en un centre de logística de regals entre les 17 i les 21 hores.

La Regidoria de Cultura ha explicat que, degut a les restriccions, la Central podrà acollir un nombre menor de visitants i que es prioritzarà els infants. Per aquest motiu, l’entrada estarà limitada a una persona adulta per grup de convivència. Les entrades són gratuïtes i es podran adquirir a través d'aquest web municipal a partir de les vuit del matí del mateix dia que es vulgui assistir. Qui no disposi d’ordinador, podrà adquirir la seva entrada als ordinadors que s'habilitaran expressament al Centre Cívic Can Taió, de 8 a 9 hores. L’entrada la podrà adquirir un adult que podrà assistir amb fins a tres infants de la seva unitat de convivència. Cada entrada representarà un grup de convivència que en tot moment haurà d’estar junt sense barrejar-se amb la resta. A més, s’assignarà un horari d’accés i es recomana assistir quinze minuts abans per poder validar l’entrada. En cas de no arribar a l’hora es perdrà el torn i caldrà reservar una nova entrada. Cultura recomana portar l’entrada descar­regada al mòbil o bé ensenyar el correu electrònic de confirmació. A més d’aquests canvis, les persones que visitin la Central dels Reis hauran de portar mascareta durant tot el recorregut, posar-se gel hidroalcohòlic a l’entrada i respectar la distància de seguretat entre grups de convivència.

Durant el recorregut, els infants podran lliurar les seves cartes als operaris, que seran els que iniciaran el procés de preparació dels regals. També s’instal·larà una bústia a l’exterior perquè els que no puguin o vulguin accedir-hi, dipositin les seves cartes.

Els infants han pogut assabentar-se d’aquesta notícia abans que la resta de la ciutadania, gràcies a un vídeo que s’ha projectat a les escoles en el qual una periodista de Ràdio Santa Perpètua ha pogut accedir a la Central i parlar amb alguns operaris.

El regidor de Cultura Marçal Solà ha explicat que “aquesta sisena edició de la Central dels Reis serà diferent inevitablement, però hem volgut mantenir-la a la programació perquè creiem que en aquest any difícil els infants han tingut un comportament exemplar i es mereixen poder gaudir de la màgia d’aquestes festes”.


Foto:Per accedir caldrà posar-se gel hidroalcohòlic i dur posada la mascareta / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Avui s'inaugura 'Tiges prestades', la primera mostra del 2022 a l'Espai 1
21 Gen 2022 12:57 - NataliaAvui s'inaugura 'Tiges prestades', la primera mostra del 2022 a l'Espai 1

'Tiges prestades' és el títol de la primera mostra del 2022 a l'Espai 1 de la Granja, espai cultural [ ... ]

La Mostra de Teatre arrenca amb 'Les històries naturals' aquest diumenge
21 Gen 2022 08:59 - NataliaLa Mostra de Teatre arrenca amb 'Les històries naturals' aquest diumenge

El grup de teatre Tàndem, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, torna a endegar una nova [ ... ]

Santiga acull la celebració de la festivitat de Santa Prisca
18 Gen 2022 13:01 - RedaccióSantiga acull la celebració de la festivitat de Santa Prisca

Avui és el dia de Santa Prisca, una festivitat arrelada al municipi i vinculada a Santiga que es va [ ... ]