hola

Tàndem ha participat aquest cap de setmana a la I Jornada de Teatre Breu que s’ha celebrat de forma virtual a través de la web de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya. L’entitat, amb la mini obra El joc de l’encenedor, ha rebut el segon premi del certamen com a segona proposta més votada.

La web va rebre més de 2.000 visites i més de 3.000 visualitzacions de les dotze obres participants. La I Jornada de Teatre Breu va rebre un total de 565 vots verificats, segons ha informat la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya. Per Nadal s’editarà un llibre amb els textos de les obres participants. Tàndem rebrà com a guardó un record creat pel Centre Ocupacional de la Fundació l’Espiga de Vilafranca del Penedès.

La Jornada de Teatre Breu estava pensada per fer-se de manera presencial a Fals però la pandèmia la va transformar en virtual, segons ha explicat el secretari de Tàndem, Oriol Alonso.

Tàndem va competir amb El joc de l’encenedor, una obra escrita durant el confinament pel membre del grup Jaume Ventura. per tal de poder presentar-la a la jornada es va enregistrar en vídeo. Alonso ha anunciat que aquesta representació ha estat la segona més ben valorada.

Oriol Alonso ha avançat que Tàndem està valorant escenificar l'obra amb públic a Santa Perpètua perquè tothom pugui gaudir d'aquesta comèdia. El secretari de Tàndem ha afirmat que estan molt contents amb el premi obtingut en aquesta I Jornada de Teatre Breu.


Foto: Un moment de l'obra en format virtual d'El joc de l'encenedor / Tàndem

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un centenar de persones participen a la Biblioaventura
24 Abr 2024 13:10 - RedaccióUn centenar de persones participen a la Biblioaventura

  El més de centenar de persones que aquesta temporada ha participat a La Biblioaventura es van [ ... ]

El passeig de la Florida va bullir amb la Diada Sant Jordi
24 Abr 2024 14:29 - RedaccióEl passeig de la Florida va bullir amb la Diada Sant Jordi

La Diada de Sant Jordi a Santa Perpètua es va viure amb una quarantena de parades d'entitats de tots [ ... ]

L'Escola Tabor presenta la seva tradicional publicació de Sant Jordi
24 Abr 2024 11:05 - RedaccióL'Escola Tabor presenta la seva tradicional publicació de Sant Jordi

L'Escola Tabor ha presentat la publicació de Sant Jordi, una tradició del centre, que compta amb la [ ... ]