hola

Els infants de Santa Perpètua podran gaudir el 5 de gener d’una Cavalcada de Reis especial i adaptada a la pandèmia, sempre que la situació sanitària i la normativa ho permeti. Així ho va anunciar l’alcaldessa, Isabel Garcia, divendres 13 de novembre en el programa Línia directa de Ràdio Santa Perpètua. “La Cavalcada tindrà un format reduït i arribarà a tots els barris de Santa Perpètua”, va explicar la primera edil que també va anunciar la celebració de la Central de Reis. “Sabem que aquestes dates són molt assenyalades per als nostres infants i des de l’Ajuntament farem tot el possible perquè puguin gaudir de les festes de Nadal”, va manifestar.

La comitiva reial estarà formada per les carrosses dels tres reis, dels regals i del carbó, bàsicament. “La nostra és una Cavalcada molt lluïda, que compta amb la participació de les AMPA i d’entitats, però enguany per motius sanitaris això no serà possible i haurem de comptar amb el mínim de persones acompanyant ses majestats”, va indicar l’alcaldessa. La Cavalcada ampliarà considerablement el seu recorregut habitual i passarà pels diferents barris de Santa Perpètua per tal que la ciutadania no s’hagi de desplaçar i evitar aglomeracions, segons ha explicat la Regidoria de Cultura. “Es recomana a tothom que tingui possibilitat que la gaudeixi des dels balcons i finestres i que, en tot cas, s’intenti veure en la zona més propera a l’habitatge i s’evitin les aglomeracions”, ha indicat Cultura que en aquest sentit ha informat que els Reis no arribaran en tren ni hi haurà rebuda, però que no faltarà el lliurament de la clau de la ciutat a Ses Majestats per tal que puguin portar regals a totes les llars del municipi. També per motius de seguretat, enguany no es llençaran caramels.

D’altra banda, l’Ajuntament manté l’organització de la Central de Reis, però ha avançat que serà una edició especial adaptada a les necessitats sanitàries i seguint totes les mesures necessàries de prevenció de la pandèmia. Entre les novetats, Cultura ha informat que caldrà reduir considerablement l’aforament i que es limitarà l’accés a un adult per infant, en favor que hi puguin accedir el nombre més gran de nens i nenes. Per aquest motiu, també es recomana si és possible que en cas de germans, només acompanyi els infants un únic adult.


Foto: La cavalcada de Reis serà adaptada a l'actual situació / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]