hola

L’Agrupació Sardanista de Santa Perpètua ha informat de la suspensió definitiva de l’Aplec de Santa Perpètua que ja es va ajornar al mes de maig. L’entitat ha expressat que “ens sap molt de greu per tots els nostres socis, col·laboradors i simpatitzants però no podem posar en risc la salut dels participants, ni nosaltres assumir les conseqüències que poden derivar-se”. Les mesures que havien d’establir-se per a la celebració de l’Aplec “no es corresponen amb el sentit que ha de tenir un Aplec”, han explicat des de l’Agrupació.

L'Aplec de la Sardana s'havia programat per als dies 2 i 3 de maig. Degut a la situació d'emergència sanitària d'aquells moments, l'entitat va decidir ajornar-lo a una data en la qual estava previst fer l'Aplec de Santiga. La reserva dels dies i de cobles feia possible aquest canvi de dates. Aquesta era l'esperança de l'entitat, però el desenvolupament de la pandèmia, la situació actual i les mesures de seguretat que es demanen han fet suspendre definitivament l'Aplec 2020.

La presidenta de l'Agrupació Sardanista de Santa Perpètua, Mercè Alsina, ha explicat que no pot haver contacte físic, ha de ser en un recinte tancat.... i tot això fa que no s'assemblés en res a l'Aplec de la Sardana que cada any celebra l'entitat el primer diumenge de maig.

Mercè Alsina ha expressat que li sap molt greu prendre aquesta deicisó de suspendre per als músics, que si no actuen no cobren, i per totes les persones que estaven esperant l'Aplec de la Sardana.

La presidenta de l'Agrupació Sardanista explica que en algunes localitats es pot ballar agafant-se de les mans posant-se gel hidroalcohòlic abans, amb bastons o fulars agafats entremig de les persones, però que ara per ara es fa difícil saber quan es podrà tornar a ballar sardanes amb certa normalitat.

Foto: L'Aplec de la Sardana, que s'havia posposat per a les dates de l'Aplec de Santiga, s'ha suspès definitivament a causa de la pandèmia / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Avui s'inaugura 'Tiges prestades', la primera mostra del 2022 a l'Espai 1
21 Gen 2022 12:57 - NataliaAvui s'inaugura 'Tiges prestades', la primera mostra del 2022 a l'Espai 1

'Tiges prestades' és el títol de la primera mostra del 2022 a l'Espai 1 de la Granja, espai cultural [ ... ]

La Mostra de Teatre arrenca amb 'Les històries naturals' aquest diumenge
21 Gen 2022 08:59 - NataliaLa Mostra de Teatre arrenca amb 'Les històries naturals' aquest diumenge

El grup de teatre Tàndem, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, torna a endegar una nova [ ... ]

Santiga acull la celebració de la festivitat de Santa Prisca
18 Gen 2022 13:01 - RedaccióSantiga acull la celebració de la festivitat de Santa Prisca

Avui és el dia de Santa Prisca, una festivitat arrelada al municipi i vinculada a Santiga que es va [ ... ]