hola

L’exposició de Festa Major és una de les activitats que s’han pogut mantenir en aquesta edició diferent, marcada per la Covid-19. No hi haurà inauguració, sinó una obertura avui 3 de setembre a les 17.30 hores. La mostra, una producció pròpia de l’Ajuntament de Santa Perpètua, porta per nom Coronavirus, escac al món.

La Covid-19 ens ha fet canviar rutines i, fins i tot, la nostra concepció del món. Amb la col·laboració del Museu, l’Arxiu i els mitjans de comunicació es presentarà un recull de documents gràfics i audiovisuals on el protagonista és el veïnat. Fotografies, vídeos i també reflexions personals en una exposició que vol ser un homenatge a tots aquells que ens han deixat i a tots els que han treballat sense descans per cuidar-nos en aquesta pandèmia que encara dura.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha explicat que la mostra de Festa Major intenta recollir com la Covid-19 ha marcat les nostres vides des del punt de vista personal de cada ciutadà que ha volgut fer la seva aportació a l'exposició.Solà ha subratllat que es tracta també d'un homenatge a totes les persones que ens han deixat i a totes les que ens han estat cuidant durant l'emergència sanitària.

La mostra es podrà visitar durant la Festa Major els dies 3 i 4 de setembre de 17.30 a 20 hores i el 5 i el 6 de setembre d’11 a 14 hores. L'exposició estarà a l'Espai 1 de la Granja espai cultural fins al 25 d'octubre.


Foto: Exposició de Festa Major / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]