hola

La Regidoria de Cultura ha dissenyat un programa basat en concerts, espectacles i sessions de cinema als patis de les escoles per controlar l'aforament i les mesures de seguretat. Una de les novetats serà la necessitat d'adquirir prèviament entrades gratuïtes per als espectacles de manera telemàtica o presencial.

Des d'avui 1 de setembre es poden adquirir les entrades a través de la plataforma https://staperpetua.koobin.cat/festamajor i a la qual podeu accedir directament des de la pàgina web de l'Ajuntament de Santa Perpètua clicant en el banner de la Festa Major 2020. El sistema és el mateix que s'ha fet servir per les entrades a les piscines municipals, gimnàs i pistes de tennis.

En el cas dels espectacles de la Festa Major d'Estiu des de l'1 de setembre i fins al divendres 4 de setembre també es podran recollir les entrades presencialment a La Granja Soldevila en horari de 9 a 14 h i als Centres Cívics El Vapor, Can Folguera, Can Taió i La Florida en horari de 17 a 20 h.

Es pot reservar fins a vuit localitats per a un mateix espectacle. L'organització recomana no imprimir l'entrada sinó desar-la en el dispositiu mòbil. Les entrades són necessàries per als 21 espectacles amb aforament limitat que es realitzen als patis de les escoles, amb cadires col·locades guardant les distàncies socials. A aquests espectacles, els infants fins als 14 anys sempre hauran d'anar acompanyats per un adult.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha explicat que les entrades gratuïtes es podran aconseguir als centres cívics i la Granja amb ajuda de personal per a aquelles persones que no tinguin Internet o no sàpiguen utilitzar o directament a través de la plataforma que està disponible al web staperpetua.cat.

Marçal Solà ha insistit que aquesta fórmula intenta evitar que ho hagi massa cues a les entrades als espectacles on s'hauran de seguir totes les normatives sanitàries vigents tan a la cua com al recinte.

En els patis de les escoles on es duran a terme les activitats hi haurà cadires col·locades a la distància mínima que es podran ajuntar per unitats de convivència fins a un màxim de sis persones i mantenint les distàncies amb les altres cadires. Durant l'estada al recinte serà obligatori l'ús de les mascaretes. A l'entrada hi haurà gel hidroalcohòlic. A l'hora de sortir es farà de manera esglaonada, per fileres i seguint les indicacions de l'organització.

Entre l'1 i el 4 de setembre es poden aconseguir de manera gratuïta entrades per a les 21 activitats de la Festa Major que tenen aforament limitat i són les que es faran als patis de les escoles. Es poden aconseguir online a través del web municipal o de manera presencial a centres cívics i la Granja.


Foto: La programació de la Festa Major inclou una vintena d'activitats / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Casal Popular programa una exposició fotogràfica a càrrec de Paula del Hoyo
28 Gen 2022 12:16 - NataliaEl Casal Popular programa una exposició fotogràfica a càrrec de Paula del Hoyo

El Casal Popular Pit Roig ofereix aquesta tarda una exposició fotogràfica de l’artista Paula del [ ... ]

Sociocultural SPM obté més de 120 noves propostes durant la primera setmana de recull d'activitats
26 Gen 2022 11:41 - RedaccióSociocultural SPM obté més de 120 noves propostes durant la primera setmana de recull d'activitats

Sociocultural SPM va iniciar fa la setmana passada un procés de recollida de propostes per la programació [ ... ]

Nou taller de La Creativa el proper 29 de gener
25 Gen 2022 11:54 - RedaccióNou taller de La Creativa el proper 29 de gener

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Santa Perpètua organitza una nova activitat en el marc de [ ... ]