hola

La Regidoria de Cultura obre aquest dimecres 12 de febrer i fins al dia 19 d'aquest mes el període d’inscripció per aquelles comparses o carrosses que participin amb algun vehicle o remolc al concurs de la Rua de Carnaval.

Per a aquests grups la inscripció prèvia és obligatòria. La formalització del tràmit es pot fer de manera presencial a la Granja Soldevila de 9 a 20 hores o bé a través del web municipal staperpetua.cat.

Tot i això, una de les novetats d’enguany és que el mateix dia de la Rua, el 22 de febrer i de 17 a 17.45 hores a l’encreuament del passeig de la Florida amb el camí de la Granja també s’agafaran inscripcions per a la resta de participants i de grups de disfresses. Amb l'objectiu de fomentar la participació a la Rua, la Regidoria de Cultura ha presentat novetats importants en aquesta edició. Així, s'han modificat els premis i s'han incorporat noves categories com individual, parella i grup família. Altres novetats d'enguany, són que també s'atorgaran premis a comparses infantils i a aquells grups que hagin fet servir material reciclat, entre d'altres.

La rua de Carnaval tindrà lloc el dissabte 22 de febrer a les 18 hores. El jurat del concurs, que repartirà un total de 2.400 euros, estarà format per persones relacionades amb associacions, vinculades al món cultural i artístic.

S'han establert un total de deu premis que valoraran diferents aspectes: Premi Carnaval individual (125 euros), Premi Carnaval Parella (150 euros), Premi Carnaval Grup Família (200 euros), Premi Carnaval Comparsa (300 euros), Premi Carnaval Comparsa infantil (300 euros), Premi Carnaval Carrossa (300 euros), Premi Carnaval comparsa de fora (300 euros), Premi carnaval ús de material reciclat (300 euros), Premi Carnaval millor coreografia (300 euros) i Premi Carnaval Especial jurat (125 euros). Els premis, segons ha explicat la Regidoria de Cultura, son acumulables tant per als participants locals com de fora.

L'Ajuntament també tornarà a organitzar el ball de Carnaval al pavelló municipal d'esports a partir de les 23 hores i fins a les dues de la matinada amb música a càrrec del DJ Henry. A més, s'ha informat que a les instal·lacions hi haurà instal·lat el Punt lila i s'ha anunciat la prohibició d'entrar amb altaveus ni objectes pesats per qüestions de seguretat.

Després del concurs de la Rua la festa es traslladarà a dos escenaris. Per una banda, el Pavelló municipal, i per a un públic familiar, acollirà festa amb DJ entre les 23 i les dues de la matinada. La Regidoria informa que enguany no es podrà accedir al recinte amb altaveus ni objectes pesats per qüestions de seguretat i ha assenyalat que s'instal·larà un Punt lila.

D’altra banda, el CAMnaval omplirà el CAM de disfresses i disbauixa amb música de DJ residents. L’entrada és per a majors de 16 anys.

Podeu consultar les bases del Carnaval 2019 al web municipal staperpetua.cat


Foto: La Rua tindrà  lloc el 22 de febrer / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Més de setanta obres conformen l'exposició 'Tres passes' d'Elias Colomé
06 Maig 2024 13:42 - RedaccióMés de setanta obres conformen l'exposició 'Tres passes' d'Elias Colomé

Gairebé 75 obres, 43 escultòriques i 31 pictòriques conformen l'exposició Tres passes, de l'’artista [ ... ]

L'Aplec de la Sardana recupera la participació d'abans de la pandèmia
06 Maig 2024 11:02 - RedaccióL'Aplec de la Sardana recupera la participació d'abans de la pandèmia

L‘Agrupació Sardanista de Santa Perpètua va celebrar ahir el 86è Aplec de la Sardana amb una participació [ ... ]

La Biblioteca Municipal organitza el Mercat solidari del 6 al 10 de maig
06 Maig 2024 10:04 - RedaccióLa Biblioteca Municipal organitza el Mercat solidari del 6 al 10 de maig

La Biblioteca Municipal Josep Jardí, en col·laboració amb la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament [ ... ]