hola

La Regidoria de Cultura ha presentat novetats importants en el Concurs de la Rua de Carnaval amb l'objectiu de fomentar la participació a la rua que enguany tindrà lloc el dissabte 22 de febrer a les 18 hores.

Els premis que atorgarà el jurat del Concurs de la Rua seran un total de deu (poden quedar deserts aquells que el jurat consideri) i es repartirà un total de 2.400 euros. Els participants al concurs de la Rua podran inscriure el mateix dia de la Rua com a una de les novetats destacades i sempre que participin sense remolc o vehicle. Si ho fan amb vehicle o remolc hauran de realitzar la inscripció prèviament, del 12 al 19 de febrer presencialment a la Granja o online en el web municipal staperpetua.cat.

S'han establert un total de deu premis que valoraran diferents aspectes: Premi Carnaval individual (125 euros), Premi Carnaval Parella (150 euros), Premi Carnaval Grup Família (200 euros), Premi Carnaval Comparsa (300 euros), Premi Carnaval Comparsa infantil (300 euros), Premi Carnaval Carrossa (300 euros), Premi Carnaval comparsa de fora (300 euros), Premi carnaval ús de material reciclat (300 euros), Premi Carnaval millor coreografia (300 euros) i Premi Carnaval Especial jurat (125 euros). Els premis, segons ha explicat la Regidoria de Cultura, son acumulables tant per als participants locals com de fora.

Els premis volen ampliar la participació també a aquelles persones que, individualment o en grups petits, vulguin participar també a la rua. A més, s'han establert nous premis per a comparses infantils. El jurat estarà format per persones relacionades amb associacions, vinculades al món cultural i artístic. Podeu consultar el pdf de les bases de la Rua de Carnaval

L'Ajuntament també tornarà a organitzar el ball de Carnaval al pavelló municipal d'esports a partir de les 23 hores i fins a les dues de la matinada amb música a càrrec del DJ Henry. A més, s'ha informat que a les instal·lacions hi haurà instal·lat el Punt lila i s'ha anunciat la prohibició d'entrar amb altaveus ni objectes pesats per qüestions de seguretat.


Foto: La Rua tindrà lloc el 22 de febrer / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]