hola

La responsable del servei educatiu del Centre d'Art de la Panera, Roser Sanjuan, dirigirà aquest dissabte 18 de gener la visita guiada que s'ha organitzat a l'exposició 'Natural/Artificial' instal·lada a l'Espai 1 de La Granja, espai cultural.

L'activitat s'iniciarà a les dotze del migdia i recorrerà aquesta mostra que indaga com diferents artistes han tractat aquesta dicotomia en una sèrie de treballs que aborden temes com els materials, el paisatge, el menjar i els animals.

'Natural/Artificial' forma part del programa d’exposicions itinerants que el Departament de Cultura de la Generalitat coordina amb la voluntat d’acostar l’art contemporani als ciutadans i ciutadanes, en cooperació amb els ens locals. Aquesta mostra va néixer l’any 2011 amb la finalitat de mostrar les diferents maneres que els artistes tenen de plasmar la dualitat intrínseca dels conceptes artificial i natural. Les obres estan pensades per apropar al públic infantil i familiar l’art contemporani i totes elles s’inclouen a la mostra que forma part de la Col·lecció del Museu d’Art de Lleida i del Fons del Centre d’Art La Panera.

Museu en Família

També en el marc d'aquesta exposició, la Regidoria de Cultura també oferirà el 26 de gener a les 11.30 hores l'activitat Experimenta i crea a partir de la natura, en el marc de la programació Museu en Família, adreçada a infants d'entre 3 i 12 anys. L’activitat es farà en un espai d'experimentació configurat pel dissenyador Martín Azúa on, a partir d’elements naturals com el fang o les branques, es descobriran tècniques artístiques com el frottage. També s’experimentarà amb els sentits amb el propòsit de potenciar la imaginació i la creació col·lectiva.

La mostra es va inaugurar el 10 de gener i es pot visitar fins al 16 de febrer a l'Espai 1 de La Granja. L'horari de la sala és dimecres, dijous i divendres, de 17.30 a 20 hores, i dissabtes i el darrer diumenge de mes, d'11 a 14 hores.


Foto: L'Espai 1 acull la mostra / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]