hola

L’entitat Moguda Perpètua, formada per joves i creada per organitzar esdeveniments d’oci pel poble, organitza aquest dissabte 14 de desembre una festa al CAM. L’activitat serà gratuïta, començarà a la mitjanit i inclourà jocs moguds més M.P. Sound i les actuacions de DJs Petardeo Ketearreo i DJ Nafentt.

Segons informa l’associació, es tracta de celebrar l'onzè aniversari de Moguda Perpètua, tot i que la primera activitat de l’entitat va ser la Despertada de Festa Major de 2009. De fet, arrel de la inquietud d’un grup de joves que volien organitzar alguna activitat per la Festa Major, va sorgir aquesta associació. Aquell mateix any, per Nadal es va presentar oficialment amb una festa celebrada també al CAM. Els joves que van fundar el col·lectiu van deixar pas a altres que són els que des de fa un parell organitzen festa d'aniversari.

Actualment, Moguda Perpètua compta amb un nucli d'entre quinze i vint persones que són les que organitzen totes les activitats del col·lectiu. Una d'elles és Gerard Rodríguez que ha explicat en què consistirà la festa de l'onzè aniversari prevista per a aquest dissabte a la nit.

Moguda Perpètua ha organitzat entre d’altres activitats els Correbars de la Festa Major d’Hivern, ha participat en algunes edicions de la revetlla de Sant Joan anomenada Santavaipeta i les despertades de Festa Major d’Estiu. Juntament amb altres entitats ha coorganitzat les diverses edicions de La Santa Moguda, coincidint amb els dies de Festa Major d’Hivern, al mes de març. També ha estat present amb parada a Sant Jordi, al passeig de la Florida. Com a col·lectiu, Moguda Perpètua també s’ha mostrat actiu en algunes iniciatives a nivell local i en el darrer any ha participat activament en l’elaboració del Protocol d’actuació contra les agressions sexistes.

Rodríguez recorda que tothom és benvingut a les activitats que organitza Moguda Perpètua.

Gerard Rodríguez ha apuntat que el Corretasques de Festa Major d'Hivern, la Despertada de Festa Major d'Estiu, la paradeta de Sant Jordi, els vermuts al Casal Popular i la festa d'aniversari són els objectius de Moguda Perpètua per a l'any vinent.


Foto: Festa del desè aniversari de Moguda Perpètua / Moguda Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Avui s'inaugura 'Tiges prestades', la primera mostra del 2022 a l'Espai 1
21 Gen 2022 12:57 - NataliaAvui s'inaugura 'Tiges prestades', la primera mostra del 2022 a l'Espai 1

'Tiges prestades' és el títol de la primera mostra del 2022 a l'Espai 1 de la Granja, espai cultural [ ... ]

La Mostra de Teatre arrenca amb 'Les històries naturals' aquest diumenge
21 Gen 2022 08:59 - NataliaLa Mostra de Teatre arrenca amb 'Les històries naturals' aquest diumenge

El grup de teatre Tàndem, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, torna a endegar una nova [ ... ]

Santiga acull la celebració de la festivitat de Santa Prisca
18 Gen 2022 13:01 - RedaccióSantiga acull la celebració de la festivitat de Santa Prisca

Avui és el dia de Santa Prisca, una festivitat arrelada al municipi i vinculada a Santiga que es va [ ... ]