hola

L'Associació de Cultura i Música Americana (ACMA) Dreamcatchers Catalonia ha recollit més de 400 euros en la ballada de country solidària a benefici de la Marató de TV3 que va desenvolupar dissabte 30 de novembre al Centre Cívic El Vapor. L'entitat fa poc més d'un any que està registrada i aquesta ballada ha estat la seva primera activitat oberta a Santa Perpètua.

Les entrades valien cinc euros i a més es van organitzar sortejos per tal d'aconseguir més fons. ACMA Dreamcatchers Catalonia també va oferir una fila zero que encara no està tancada. Per aquest motiu, ha avisat que la xifra definitiva aconseguida per a la Marató de TV3 la faran pública a través de la seva pàgina de Facebook.

L'entitat duu a terme tallers de balls en línia de country a través de la Xarxa de Centres Cívics Municipal. Per a més informació es pot contactar amb l'associació els dilluns a Mas Costa, els dimecres a La Creueta i els divendres a a Can Folguera.

El president de l'entitat, Josep Belmonte, ha reconegut que la ballada country solidària va superar les expectatives ja que es tractava de la primera edició i que són una associació molt jove.

Belmonte ha anunciat que sense tancar la fila zero i amb algunes aportacions encara per fer ja han recollit 420 euros per la Marató de TV3.

ACMA Dreamcatchers Catalonia ha explicat alguns dels projectes de futur que té com poder oferir tallers de country en família i situar Santa Perpètua dins del circuit de festivals de música country. Belmonte planteja poder organitzar un festival important a la ciutat que atregui a tots els amants d'aquest estil musical de Catalunya.


Foto: Un moment de la ballada solidària / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]