hola

L’empresa Zambon patrocinarà amb 10.000 euros tres projectes de l’Escola Municipal de les Arts (EMA). L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i la directora General de Zambón, Elena Zabala, van signar el dilluns 21 d’octubre el conveni de col·laboració. A l’acte, també va assistir el director de l’Escola Municipal de les Arts, Eliseu Ribes.

L’objectiu del conveni és que l’empresa, situada al polígon Can Bernades-Subirà, participi en garantir la igualtat d’oportunitats en l’accessibilitat de la pràctica artística del municipi mitjançant el patrocini de diferents projectes. Així, Zambon col·laborarà en el projecte Musicking de l’Escola Barcanova que s’ha iniciat aquest curs en el marc del ComunArt. Adolescents d’entre 12 i 16 anys rebran formacó musical i musicoterapèutica en horari lectiu per tal de proporcionar-los una experiència artística conjunta a través de les produccions de l’EMA.

Tanmateix, Zambón patrocina els Laboratoris de 0 a 6 anys. Aquest és un projecte experimental que parteix de la interdisciplinarietat entre plàstica, el teatre, la dansa, la música i del treball per centres d’interès.

L’empresa també ha decidit col·laborar aquest any en la Creació comunitària en tres àmbits d’acció diferents: la gent gran amb el col·lectiu d’usuaris del Casal Cívic; els adolescents amb l’alumnat de l’Escola Barcanova i amb el públic familiar a través de les activitats del Museu en família.


Foto: La signatura va tenir lloc a l'Ajuntament / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]