hola

Xarxa Santa Perpètua inaugura la setzena temporada de teatre infantil i juvenil el 20 d’octubre amb la company­ia Viu el Teatre que representarà l’obra El Petí Dalí i el camí cap als somnis.

La funció tindrà lloc al Teatre del Centre a partir de les 18 hores. L’obra és una odissea pel peculiar món de Dalí en que l’humor i la música guiaran els infants pel camí de la imaginació i la creativitat.
Xarxa Santa Perpètua estrena nova temporada, “amb noves il·lusions i nous personatges que ens acompanyaran les tardes de diumenge” i recomana que “tanqueu els ulls i deixeu-vos portar per les llums, els colors i la música, als fantàstics mons en els quals ens endinsarem”.

El Petí Dalí i el camí cap als somnis presenta la història d’en Salvi, un petit geni nascut a Figueres. Un dia, dibuixant a la platja, troba dins l’aigua una clau grossa i brillant. La il·lusió de saber d’on és la clau i sobretot què obre, el durà a recórrer un llarg viatge ple d’aventures i personatges sorgits del món oníric de Salvador Dalí.

La resta de propostes de la temporada són El follet i el sabater, a càrrec de la companyia Sim Salabim Teatre (17 de novembre); La Granja menuda, de Cia Patawa (15 de desembre); Xarivari, de Teatre Mòbil (19 de gener); Eureka!!!, d’El Cau de l’Unicorn (16 febrer); The Postman, de Txema Màgic (15 de març); Un món (i un munt) de dracs, de Tanaka Teatre (19 d’abril).

El preu de l’entrada aquesta temporada és de 8 euros. Els nens, fins a 14 anys, poden obtenir el carnet de Xarxa amb el qual el preu és de 5 euros.


Foto: Teatre del Centre Parroquial/ L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]