hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha obert aquest dilluns les inscripcions al Concurs de Paelles i a la nova activitat Travessem la Bassa en el marc de la Festa Major d'Estiu del nostre municipi, que s'iniciarà aquest divendres 30 d'agost.

La nova proposta lúdica consistirà en creuar d'un cantó a l'altre la bassa del parc Central amb una embarcació casolana de fabricació pròpia. La prova és oberta a tothom a partir dels sis anys, però els menors de dotze sempre hauran d'anar amb una persona adulta responsable. Les inscripcions són gratuïtes i es poden formalitzar a la Consergeria de l'Ajuntament fins dijous 29 d'agost o bé fins arribar a la quinzena d'embarcacions. Per participar, caldrà emplenar un full d'inscripció específic de l'activitat que es pot recollir a l'Ajuntament i descarregar del web de la Festa Major i que també inclou les autoritzacions oportunes per als participants menors d'edat.

El certamen preveu premis per a les tres embarcacions més ràpides, per a la més ben construïda, la més original i la que porti els participants més ben disfressats a més d'un premi especial del jurat. L'activitat tindrà lloc el diumenge 1 de setembre, a les 17.30 hores, al parc Central.

Pel que fa al XXVIIè Concurs de Paelles, les inscripcions també s'han de realitzar entre avui i dijous 29 d'agost de 9 a 14 h a la Consergeria de l'Ajuntament. El límit de paelles participants és de trenta. El certamen preveu diferents premis a la degustació i a la decoració i tindrà lloc el diumenge 1 de setembre al parc de Catalunya.

En ambdues activitats, el jurat estarà format per membres de la Comissió de la Festa Major.


Foto: El parc Catalunya acollirà de nou el concurs de paelles / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]