hola

Els dies 30 i 31 d'agost i 1 i 2 de setembre torna la Festa Major d’Estiu 2019. Com sempre ho fa amb algunes novetats destacades. Enguany l’Ajuntament ha incorporat un concurs sota el nom Travessem la bassa del parc Central.

Es tracta d’una activitat de caràcter lúdic que consisteix a creuar d’un cantó a l’altre la bassa amb una embarcació casolana, de fabricació pròpia. Les inscripicions per prendre-hi part es poden formalitzar del 26 d’agost fins al 29 d’agost o fins arribar a les 15 inscripcions. Poden participar els majors de 6 anys i les bases completes es poden consultar al web de la Festa Major.

Una nova activitat del programa de la Festa Major és una disco mòbil per a adolescents a un nou espai, el pati de l’Era el divendres i el dissabte. Un dj amenitzarà l’indret per tal de crear un ambient de festa per als joves adolescents. Serà des de les 21 h i fins a les 01 del matí. A més, en aquesta Festa Major, l’Ajuntament, a través de les regidories de Comerç i Cultura, continua apostant per una nova edició de la Ruta del Pintxo. L’objectiu és dinamitzar els bars i restaurants del municipi implicats en l’activitat. El concurs es desenvoluparà del 31 d’agost a l'1 de setembre. La novetat d’enguany és que l’horari en que se servirà el pintxo de la Festa Major serà de 12 a 14 hores el dissabte 31 d’agost i el diumenge 1 de setembre. Per participar al concurs, caldrà dipositar la butlleta participativa degudament emplenada en una de les urnes dels establiments participants.

A part d’aquestes activitats s’incorporen noves propostes com la Festa dels Colors, el diumenge 1 de setembre i novetats en l’activitat del tobogan gegant: es repartiran tiquets, s’ajusten les normes d’utilització i s’incorpora un nou tobogan. A més la música hi serà molt present al parc Central amb les Nits de Versions; a la rambla amb les orquestres i al parc de la Ribera, amb el programa dissenyat per la comissió de Deskoncerts.


Foto: Una de les activitats de Festa major al parc Central / Josep Cano 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]