hola

Llotja
Actualitat - Promoció Local

Una seixantena d'expositors i més de mil visitants són les xifres de l'11 Llotja de Vehicles antics i clàssics que es va desenvolupar dissabte a Santa Perpètua. L'organització va anar a càrrec de la Regidoria de Promoció Local de l'Ajuntament de Santa Perpètua, conjuntament amb una comissió integrada per ciutadans aficionats.

Pel que fa a vehicles, es van poder veure uns 120, menys que l'any passat que van ser 200. La meteorologia va fer que la Llotja acabés abans del previst, ja que a partir de les quatre de la tarda alguns expositors ja van començar a desparar.

En cada edició, la Llotja atrau milers de visitants, que poden observar l'exposició i venda de motocicletes i cotxes antics; vehicles restaurats i per restaurar; i poden comprar peces de recanvi i tot allò relacionat amb el món del motor. El certamen es va celebrar al recinte firal i al passeig de la Florida.

Un els organitzadors, Joan Remon, ha volgut fer un reconeixement públic a la regidoria de Promoció local i a altres persones que han fet possible aquesta Llotja i ha lamentat que aquest any per falta de personal els vehicles clàssics estaven entremig dels actuals. Però destaca que van assistir uns 120 vehicles clàssics i que al matí van arribar a haver-hi unes 1.200 persones a la Llotja.

La novetat de l'11 Llotja de Vehicles Antics i Clàssics va ser la instal·lació d'un macro-circuit d'Scalextric a càrrec de l'Associació ArdSlot que munten aquests circuits amb l'objectiu que infants i adults que visitin la Llotja gaudeixin d'aquesta activitat. 

Foto: Scalextric a la Llotja de vehicles clàssics i antics / Estrella Núñez

0
0
0
s2sdefault