hola

Sonia López a la seva consulta al Centre de Medicina Correctiva

Sonia López a la seva consulta al Centre de Medicina Correctiva

La Sonia va arribar a Santa Perpètua fa quinze anys des de Barcelona perquè volia donar-li més qualitat de vida als seus fills i diu que aquest canvi va ser tot un encert. Com també ho ha estat, el que va fer fa poc més d'un any quan va decidir deixar la feina i muntar la seva pròpia empresa. Feia més de vint anys que treballava de formadora d'una empresa de medicina estètica i més de trenta que es dedica a aquest sector. La Sonia havia de viatjar molt per fer formacions i desmostracions i com portava la gestió de dubtes i consultes, “moltes vegades implicava estar 24-7 en aquesta feina”, ens explica. Llavors ens vam tancar. Va arribar la Covid-19 i ens va canviar la vida. La Sonia ja portava anys pensant que volia muntar el seu propi negoci, per poder gestionar el seu temps i poder estar més amb els seus fills i, amb la pandèma, ens diu que va tenir un sentiment molt contradictori: “d'una banda estava molt preocupada pel que estava passant al mon i de l'altra, tenia la sensació de que estava molt a gust amb els meus fills, amb el meu marit, a casa i, això em va donar la força de fer un canvi”. Va avisar a l'abril a l'empresa on treballava que volia marxar i li van demanar que es quedés fins al juny. I va ser llavors quan va començar a moure's per muntar el seu propi negoci.

Els meus fills i el meu marit son els que més m’han recolzat en aquest canvi

Diu que no és fàcil ser emprenedora però que pel camí ha trobat molta ajuda. Des d'antics companys de feina al Servei de Desenvolupament Local i Comerç de l'Ajuntament on la van orientar per donar forma al projecte, “però sobretot els meus fills i el meu marit que son els que més m'han recolzat en aquest canvi, son el meu motor” diu la Sonia. Ens explica que va passar mesos amb molta por i que es plantejava si “a aquesta edat hauria d'estar més tranquila perquè fer un projecte pel teu compte suposa també molt de sacrifici”. Tenia clar que per començar, volia un espai on atendre amb hores convingudes i va trobar el Centre de Medicina Correctiva de l'avinguda Mossèn Jacint Verdaguer. Aquí hi té la seva consulta on fa tractaments de fotodepilació, de làser, facials, corporals, antiaedat... “Busco les causes de l'inestetisme des de l'arrel i faig un diagnòstic personalitzat” ens explica la Sonia que té clar “que si estàs bé per dins, estaràs més bell per fora”. La seva consulta en aquest centre li permet combinar-se l'agenda i això “em dona l'oportunitat de poder seguir impartint com a professora cursos d'aparatologia i cosmètica”. La Sonia també és mestra del cicle d'auxiliar de medicina estètica. Ara també està arrencant el seu web sonialopezformacion.com i el seu compte a Instagram @sonialopez_formacionestetica. Reconeix que tot plegat és nou i que algunes coses son una mica complicades per a ella però “però em fa molta ilusió, és un projecte molt bonic i estic contenta”. La Sonia transmet molta energia i molta ilusió i té clara una cosa: “la vida només es viu una vegada i crec que és millor penedir-te d'alguna cosa que has fet, que no quedar-te amb la sensació de perquè no ho has fet”. Quan li pregunto què li demana al futur em diu que “sobretot li demano salut i després, que el meu projecte arribi a un bon port, que no perdi mai aquesta ilusió que tinc ara”. Tandebó sigui així.

Podeu descarregar l'entrevista des del podcast de Ràdio Santa Perpètua.

Fotografia: Sonia López a la seva consulta al Centre de Medicina Correctiva / l'Informatiu

Des que ens vam tancar es publica quinzenalment a la contraportada de l'Informatiu i es pot escoltar a Ràdio Santa Perpètua 107.0FM els dijous durant l'Informatiu matí de les 9 h. Si vols compartir la teva història, escriu-nos a linformatiu@staperpetua.cat i t'explicarem què has de fer.

0
0
0
s2sdefault

Altres la Contra

Maria Pous:
17 Maig 2022 12:35 - AdministratorMaria Pous: "Si tinc els meus pollets al costat, soc la dona més feliç del món"

La Maria Pous o Palas, com la coneix molta gent, és una dona valenta i alegre. És fàcil reconèixer [ ... ]

Óscar García:
20 Abr 2022 14:46 - AdministratorÓscar García:"El meu somni és veure créixer el meu fill i conéixer món"

L'Oscar ha viscut sempre a Santa Perpètua i creuque és un bon lloc per viure. Es defineix com una persona [ ... ]

Araceli Morales: “Mentre pugui seguiré sent aquella dona a la  que li agrada que la mirin”
30 Mar 2022 12:45 - AdministratorAraceli Morales: “Mentre pugui seguiré sent aquella dona a la que li agrada que la mirin”

L'Araceli va néixer a Andalusia però amb només 2 anys va arribar a Santa Perpètua. Es defineix com [ ... ]