hola

El Centre Cívic El Vapor va acollir la presentació del projecte de Víctor Giménez, Vitin, de donar la volta al mon en moto i que ha anomenat VitinWorldTour. La primera part del seu viatge l'ha finalitzat a Malàisia per una avaria en la seva motocicleta i ha optat per retornar a Barcelona on repararà el vehicle. Posteriorment viatjarà a Argentina per recórrer el continent americà.


Com va sorgir la idea de donar la volta al món en moto?

Des de molt jove sempre m'ha agradat anar en moto i he tingut la sort de viatjar per plaer o feina, ja sol o acompanyat. Ara a la meva edat, 48 anys, solter, sense fills, he optat per unir les dues meves passions i complir el meu somni. Aquest viatge és un repte de superació

Quants quilòmetres i països visitaràs?

Tinc previst visitar 33 països i fer més de 60.000 quilòmetres aproximadament. Aquesta és la previsió, per que la ruta està dissenyada però desprès poden sorgir imprevistos.

Ja has fet la primera part d'aquesta volta. Com ha anat?

Vaig sortir el 30 de maig des de Barcelona i en 105 dies vaig arribar a Malàisia i ha estat molt gratificant.

Com afrontes aquesta experiència?

En un principi hi ha molts preparatius. Molta documentació, visats dels països, però soc una persona que no és complica molt la vida i deixo tot que vagi fluent. Agafo la moto i segueixo una ruta, i si surt algun problema, doncs intento resoldre'l.

Quin equipatge portes? 

No es necessita tant en la vida. I , a més la moto, té un espai limitat. Un parell de mudes, un necesser, eines necessàries per quatre coses bàsiques per a la moto, una farmaciola i material multimèdia per donar difusió d'aquesta aventura.

Quina ha estat l'etapa més dura de la primera etapa?

A l'Himalaia , a l'Índia, un tram sense asfalt. Va ser molt dur, però desprès et queda la gratificació que s'ha aconseguit.

Alguna anècdota del viatge

Baixant per l'Himalaia en una zona de fang, vaig caure i tot ple de camions. Ningú em va venir a ajudar, la moto pesava bastant i no podia aixecar-la. Vaig fer una cigarreta, i llavors, els camioners en van donar un cop de mà al veure que no podien continuar circulant si no retiraven el meu vehicle.

Quan continuaràs el teu viatge?

En unes setmanes. Quan es repari l'avaria de la moto, aniré a Buenos Aires i realitzaré el recorregut pel continent americà on tinc previst estar entre quatre i cinc mesos. La darrera etapa serà als Estats Units. Vull entrar pel pas fronterer de Tijuana, anar a Los Ángeles i San Francisco i creuar tot els país fins arribar a Nova York.

0
0
0
s2sdefault

Altres entrevistes

"Cal sumar i complementar la medicina tradicional i l'alternativa"

Marga Angrill és la presidenta de l'associació L'Aparador, que compta actualment amb 23 comerços [ ... ]

Rosa Jové:
Rosa Jové: "El son va canviant perquè s'adapta a les nostres necessitats físiques i psíquiques"

Rosa Jové serà l’encarregada de donar el tret de sortida a les activitats organitzades per Mamalleta’m, [ ... ]

Cristina Manyer: “El meu lema és Cuina sana per una vida activa”
Cristina Manyer: “El meu lema és Cuina sana per una vida activa”

Podrem escoltar-la en el marc de Mostra Mogoda on ens parlarà sobre Cuina saludable i conscient. La [ ... ]