hola

Òmnium Cultural torna a organitzar per segon any consecutiu el festival ‘Cultura contra la repressió’ a Santa Perpètua de Mogoda.

La jornada, amb la cultura i les arts escèniques com a fil conductor, tindrà lloc el diumenge 16 de juny al parc de la Ribera atès que el president d’Òmnium, Jordi Cuixart, és fill del municipi. Des de les 11 del matí fins les 8 del vespre, una quarantena d’artistes de totes les disciplines passaran per l’escenari. Segons ha informat Òmnium, els artistes convidats són Oques Grasses, Gossos i Dolo Beltran pujaran enguany a l’escenari, juntament amb el quartet Ovidi 4, Ítaca Band, la Companyia Elèctrica Dharma, Miquel del Roig, Cesk Freixas, el grup de la Sénia Mascarats, Paula Valls, Joan Rovira, Pepet i Marieta, El Belda, Les Kol·lontai, el rap en català de l’empordanesa Joina, Txell Sota, actriu i cantautora, i el jazz de Magalí Sare Duo. El Pot Petit i la Belluga s’encarregaran d’amenitzar la jornada entre els més petits. L’entrada és gratuïta. Jordi Cuixart a través d’una piulada va expressar “que la cultura ho inundi tot! Contra la repressió, més energia que mai per compartir vida i llibertat. El 16 de juny: Santa Perpètua capital dels Països Catalans!”.

Una gran diversitat de disciplines cultural ompliran la jornada a Santa Perpètua. No hi faltarà el circ, la màgia de Pau Segalés, grafits, l’actuació dels pallassos Pepa Plana & Noël Olivé i els contes de l’editorial Nanit. L’actor Pep Planas i el periodista Marc Giró també han confirmat la seva col·laboració.


Foto: La primera edició d'aquest festival es va celebrar el 22 d'abril de l'any passat / Manel Cuesta

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]