hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha iniciat aquest mes de juny una nova fase de treballs d’asfaltat que arribarà a una vintena de carrers.

Les obres es van iniciar dilluns 3 de juny amb l’asfaltat del carrer de Salvador Espriu i amb la creació de dos nous passos de vianants elevats als dos costats del parc de Catalunya, als carrers de Josep Carner i de Tierno Galván. Els treballs van continuar des de dimarts pel barri de la Florida. Així, durant aquests dies s'ha actuat als carrers Setze (entre avingudes Set i Catorze); Disset (entre les avingudes Nou i Catorze); Divuit (entre les avingudes Catorze i Set); Dos (entre les avingudes Sis i Cinc i Tres i Quatre); Nou (entre avingudes Deu i Tres); Set (entre avingudes Quatre i Tres); Sis (entre avingudes Quatre i Tres); i l’avinguda Tres (entre els carrers Set i Sis), a més de l’arranjament d’un tram del carrer A.

Aquest nou pla d’asfaltat també inclou l’arranjament d’altres vials del Centre Vila com és el cas del carrer de Marià Fortuny, entre Frederic Soler i l’avinguda de Barcelona, i de la Creueta, amb l’asfaltat dels carrers d’Amadeu Vives i de la Verge de Montserrat, entre Indústria i Poeta Maragall. La campanya també preveu l’asfaltat de 241 metres del camí de Torreferrussa, des de la B142 al tram paral·lel a la B140.

Els treballs, que també inclouen la senyalització horitzontal, s’han adjudicat a l’empresa Asfaltos y Construcciones Elsan per un pressupost de 153.721,69 euros. L’Ajuntament agraeix la col·laboració del veïnat mentren duren les obres i lamenta les molèsties que puguin causar aquests treballs. Avui 12 de juny l'actuació estava prevista al carrer de Garcia Nieto. 


Foto: Treballs d'asfaltat al costat del parc Catalunya / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]