hola

L’Associació Cultural i Esportiva Perpetuenca de Policies, ASPERPOL, s'ha mostrat satisfeta per la resposta ciutadana al festival solidari per recaptar fons per a un projecte de cooperació internacional a la localitat de Jarra Sukuta a Gàmbia.

L'entitat encara no ha comptabilitzar la recaptació de la venda d'entrades del festival ni de la venda de polseres però s'ha mostrat contenta per què es podrà tirar endavant el projecte que consisteix a col·locar plaques solars a l’escola de Jarra Sukuta per permetre que s’instal·li un congelador al centre.

De la mateixa manera s’està recollint material escolar a través dels diferents centres educatius perpetuencs. S'ha demanat llapis negres i de colors, llibretes, llibres en anglès, maquinetes, gomes d’esborrar, guixos i bolígrafs. El projecte es complementa amb la formació d’una dona de Jarra Sukuta que estudiarà magisteri reglat pel Ministeri d’Educació de Gàmbia a través d’un conveni amb l’entitat Fandema-Mbolo. Aquest projecte compta amb un pressupost de 15.000 euros. Asperpol ha rebut una subvenció de 8.000 euros de l'Ajuntament de santa perpètua i de 2.000 de l'Ajuntament de Polinyà.

La presidenta d'ASPERPOL, Aurora Merchán, s'ha mostrat satisfeta del desenvolupament del festival solidari que es va organitzar el divendres 7 de juny a la plaça de l'Església i al Teatre del Centre Parroquial. Merchán considera que amb les dues subvencions, la recaptació del festival solidari i la venda de polseres aconseguiran l'import necessari per a aquest projecte a Gàmbia.

Amb l’objectiu de recaptar fons, el divendres 7 de juny ASPERPOL va organitzar un festival al Teatre del Centre que va incloure les actuacions de màgia de Toni Muñoz i d’humor de Miguel Ángel Marín i, prèviament a la plaça de l'Església es va desenvolupar un taller de bombolles i xocolatada.


Foto: Taller de bombolles / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]

Educació proposa xerrades telemàtiques per a famílies
22 Mar 2024 14:02 - RedaccióEducació proposa xerrades telemàtiques per a famílies

La Regidora d'Educació de l'Ajuntament de Santa Perpètua ofereix a les famílies un nou cicle de xerrades [ ... ]