hola

Mostra Mogoda va tancar ahir diumenge les seves portes desprès de dos dies plens de gastronomia, tallers, agricultura, tradició i ramaderia. La Regidoria de Promoció Local ha fet una bona valoració de la fira, que te caràcter biennal, per la bona acollida de públic i establiments i parades participants.


Tallers infantils d'elaboració de decoració de ceràmica, de punts de llibre, un teler, una mostra d'animals de Granja o jocs tradicionals gegants van fer les delícies del públic, especialment familiar, que van gaudir de dos dies d'activitats a l'aire lliure. L'EMA també va participar de les activitats amb un taller de circ i les actuacions de diverses formacions musicals i de dansa. A més, la xerrada de nutrició va tenir molt bona acollida i una trentena de persones hi van participar. Els organitzadors han destacat també el concert de versions de dissabte a la nit que va ambientar el paratge i acompanyar les persones que van decidir quedar-s'hi a sopar en alguna de les propostes instal·lades.

La regidora de Promoció Local, Olga Valenzuela, es mostrava satisfeta per la bona rebuda que ha tingut Mostra Mogoda aquest cap de setmana. També indicava que els tallers han anat molt bé i tant les visites del CREM com la xerrada de nutrició ha comptat amb la participació de moltes persones. Per últim agraïa la col·laboració de treballadors municipals, Policia Local i Protecció Civil.


Foto : Jocs gegants a Mostra Mogoda / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM
18 Abr 2024 11:33 - RedaccióAquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM

  L’Ajuntament de Santa Perpètua ofereix la programació Estiu SPM que consta dels Casals d’estiu, [ ... ]

Obertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M
18 Abr 2024 11:07 - RedaccióObertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda oferirà el servei de bus urbà gratuït durant la propera [ ... ]

El consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia
18 Abr 2024 09:20 - RedaccióEl consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia

Els consums domèstics d’aigua de Santa Perpètua van baixar durant el primer trimestre de l’any [ ... ]