hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha donat el seu suport a les famílies del municipi que demanen incorporar als centres educatius un infermer escolar que atengui a aquells alumnes amb malalties cròniques, com ara la diabetis o l’epilèpsia, entre d’altres patologies.

Representants de les famílies es van reunir amb l’alcaldessa, Isabel Garcia, la regidora de Salut Pública, Carmen Aguirre i el regidor d’Educació, Antonio Egea per exposar les seves demandes.

L'alcaldessa, Isabel Garcia ha manifestat que “considerem que tenen tota la raó del món, és una figura que hem de reclamar i que la Generalitat ha de posar a l’abast d’aquestes famílies i sobretot d’aquests nens i nenes”.

Isabel Garcia ha expressat que aquestes famílies tenen tot el suport de l'Ajuntament i ha avançat que la idea és "treballar plegats per aconseguir aquesta figura el més aviat possible i que les famílies puguin tenir aquesta tranquil·litat i que alhora es compleixi el decret d’escola inclusiva que promou que tots els infants han d’anar amb el mateix nivell d’oportunitats a l’hora de tirar endavant el seu currículum escolar”.

Per la seva part, les famílies han destacat la bona predisposició del Consistori en donar suport a les seves demandes per considerar-les necessàries i van acceptar l’oferiment de l’Ajuntament d’acompanyar-les a la compareixença que han de fer a les comissions d’Ensenyament i Salut del Parlament de Catalunya. Segons la portaveu d’aquest col·lectiu de famílies, Ana Ibáñez, l’alcaldessa també es va comprometre a demanar als Serveis Territorials un compromís en ferm sobre la presència d’una vetlladora permanent a les escoles.

El col·lectiu disposa de diferents canals de difusió com ara el compte a Instagram @personal_sanitari_escolar i @escolarpersonal a Twitter. També continua en marxa la recollida de signatures a través de la plataforma change.org sota el títol infermera escolar. Per ara han aconseguit més de 3.400 signatures però l'objectiu és assolir les 5.000.


Foto: Les famílies es van reunir amb l'alcaldessa i els regidors de Salut Pública i Educació / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]