hola

L'alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia, va participar en la Segona Cimera Institucional per a la Qualitat de l'Aire a la Conurbació de Barcelona que va acordar una declaració amb un conjunt de noves mesures que es poden emprendre per continuar reduint la contaminació atmosfèrica.

L'acte va tenir lloc el 25 de març a la Sala Gran del Palau de Pedralbes i va reunir representants de la Generalitat, l'Ajuntament de Barcelona, l'Àrea Metropolitana,la Diputació i dels consistoris de la conurbació de la ciutat comtal, entre d'altres autoritats.

L'alcaldessa ha explicat que la declaració reforça el compromís comú de les administracions per garantir la qualitat de l'aire i protegir la salut i el medi ambient a través de diferents accions i mesures que pretenen accelerar la reducció de la contaminació atmosfèrica un 30% des de 2017, any de la primera Cimera. Isabel Garcia ha detallat que "ens sumem al manifest amb la màxima convicció, especialment pensant en les generacions futures, tenim una responsabilitat d'aturar aquest procés d'escalfament de la terra per garantir un futur per als nostres fills i nets”. Garcia ha destacat el "compromís de les administracions més properes a la ciutadania com som els ajuntaments i que continuarem lluitant contra el canvi climàtic des dels nostres municipis i en la mesura de les nostres possibilitats" i ha demanat a les administracions competents"polítiques valentes per evitar els efectes del canvi climàtic.


Foto: Segona Cimera Institucional per a la Qualitat de l'Aire / Generalitat de Catalunya

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Més de 300 automòbils i 75 expositors participen a la XX Llotja de Vehicles Antics i Clàssics
18 Mar 2024 12:45 - RedaccióMés de 300 automòbils i 75 expositors participen a la XX Llotja de Vehicles Antics i Clàssics

Més de 300 vehicles i 75 expositors van participar aquest dissabte 16 de març en la vintena edició [ ... ]

L'aparcament de la Porxada dels Drets Humans disposarà d'un accés des del carrer de Puig i Cadafalch
15 Mar 2024 12:00 - RedaccióL'aparcament de la Porxada dels Drets Humans disposarà d'un accés des del carrer de Puig i Cadafalch

L'aparcament de la Porxada dels Drets Humans tindrà accés d'entrada i sortida de vehicles pel carrer [ ... ]

Una vintena de persones participen a la segona formació de l'Escola d'Entitats
15 Mar 2024 11:56 - RedaccióUna vintena de persones participen a la segona formació de l'Escola d'Entitats

  Una vintena de persones de tretze entitats de diferents àmbits van assistir aquest 14 de març [ ... ]