hola

Lua (lluna en portuguès) és el títol de la Cantata 2019 que organitza l’Escola Municipal de les Arts (EMA) amb tot l’alumnat de quart de Primària de les escoles de Santa Perpètua.

L'audició tindrà lloc demà dissabte 6 d'abril a la tarda al Pavelló Municipal d'Esports. L’eix central de la cantata 'Lua' serà la dona. Es tracta d'una obra coral formada per un recull de cançons de diferents procedències i que parlen de valors universals. A l'esdeveniment, participaran 254 alumnes de quart de Primària de totes les escoles perpetuenques i uns 90 alumnes de l'EMA de diverses disciplines artístiques. A més la música en directe anirà a càrrec d'un combo de música moderna de professorat de l'EMA. En total seran gairebé 400 les persones que interpretaran la Cantata.

Aquest projecte forma part de la Programació estable a les escoles i compta amb la col·laboració de l’equip d’especialistes de música de les escoles que treballen de forma conjunta amb el professorat de l’EMA perquè es pugui desenvolupar.

El Servei de Comunicació també col·labora en la posada en escena de la cantata amb la part audiovisual i narrativa. El públic de la cantata són les famílies de l'alumnat participant, tot i que les entrades són limitades per cada família ja que l'aforament és limitat.

El director de l'EMA, Eliseu Ribes, ha definit la cantata Lua com emotiva, festiva i ha assenyalat que tracta temes molt delicats com el maltractament. Ribes també ha anunciat sorpreses per als participats i per al públic.


Foto: Una de les darreres edicions de la Cantata que ofereix l'EMA / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]