hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha obert aquest dilluns 1 d'abril el període d'inscripcions als Casals d'Estiu i als Campus Poliesportiu i de Hip-Hop. Les inscripcions als Casals es podran realitzar fins al 12 d'abril en diferents horaris de matí i tarda a La Promotora i els centres cívics, mentre que als Campus s'hauran de realitzar al Pavelló d'Esports.

Coincidint amb l'inici de la preinscripció, l'Ajuntament també obre el proper dilluns i fins al 12 d'abril el període per sol·licitar beca tant per als casals d’estiu com per als campus. El Consistori preveu ajuts per a aquelles famílies que acreditin situació de vulnerabilitat econòmica d'acord a les bases de la convocatòria que es poden consultar a la Seu electrònica. Per presentar les sol·licituds cal demanar cita prèvia abans del 29 de març al telèfon 93 574 32 34.

Els Casals d'Estiu municipals s'adrecen a infants que han cursat de P3 a sisè de Primària i enguany tindran lloc a les escoles La Florida, Bernat de Mogoda i Santiga del 25 de juny al 26 de juliol. El Consistori ofereix acollida matinal entre les 7.30 hores i les 9, amb un mínim de deu infants per Casal, i servei de menjador.

D'altra banda, el Servei d’Esports tornarà a organitzar també del 25 de juny al 26 de juliol el Campus esportiu de hip hop, adreçat a infants i joves des de tercer de Primària fins a tercer d’ESO, i el Campus poliesportiu, per a nois i noies des de tercer de Primària fins a Batxillerat. Els Campus es desenvoluparan de dilluns a divendres, de 9 a 13 hores.

Després de les preinscripcions, el període de matriculació d'ambdues activitats serà del 13 al 24 de maig.

Els Casals i els Campus formen part de la campanya Estiu SPM, juntament a la programació Més Estiu, adreçat al jovent nascut entre 2003 i 2007 per al qual es podran fer les inscripcions del 13 de maig al 13 de juny. El Més Estiu tindrà lloc de l'1 al 19 de juliol.

Informació i tràmit per sol·licitar beca a la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda.


Foto: El Casal d'Estiu tindrà lloc del 25 de juny al 26 de juliol / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM
18 Abr 2024 11:33 - RedaccióAquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM

  L’Ajuntament de Santa Perpètua ofereix la programació Estiu SPM que consta dels Casals d’estiu, [ ... ]

Obertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M
18 Abr 2024 11:07 - RedaccióObertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda oferirà el servei de bus urbà gratuït durant la propera [ ... ]

El consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia
18 Abr 2024 09:20 - RedaccióEl consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia

Els consums domèstics d’aigua de Santa Perpètua van baixar durant el primer trimestre de l’any [ ... ]