hola

El grup d’animació infantil i familiar La Belluga, format per músics perpetuencs, ha posat en marxa una campanya de mecenatge a la plataforma Verkami amb l’objectiu d’assolir els diners necessaris per enregistrar el seu primer disc Paüra.

El projecte inclou l’enregistrament, la producció, l’edició, els dissenys, la il·lustració, el marxandatge i l’enregistrament de tres videoclips. A través d’aquesta campanya, amb un objectiu de 6.000 euros, es finançaria el 40% del total del projecte. Les aportacions dels mecenes van des dels 15 als 90 euros i també s’ofereix concerts privats a mecenes de 600 i 1.200 euros.

La Belluga està formada pels perpetuencs Marc Colominas, Gerard Anri, Gerard Pla, Nil Altayó, Sergi Morral, Tomeu Estelrich, Ferran Ventura, Pol Altayó i Pol Leiva. La previsió del grup és tenir ja editat el disc aquesta primavera i que els mecenes puguin rebre les seves recompenses entre finals d'abril i maig.

En aquest primer CD s'inclouen temes ja coneguts que La Belluga ha fet reconeixibles durant els seus 12 anys de vida i d'altres nous. Després de la gran festa dels deu anys en la qual el grup es va ampliar a banda, s'han animat a enregistrar el seu primer disc que anirà acompanyat d'un espectacle i que té per títol Paüra. Un dels components de La Belluga, Marc Colominas, ha explicat que és un disc molt animat que treballa les pors individuals que tothom pot tenir.

Les pistes de les cançons ja s'han enregistrat a un estudi professional de Caldes de Montbui. Colominas espera aconseguir a través de la campanya de mecenatge el 40% del capital que valdria tot el projecte per així poder tirar-lo endavant. Ara ja s'està fent el màster i es prepara l'empaquetat amb l'edició especial d'aquest CD, segons ha avançat Marc Colominas.

Quan falten uns 20 dies de campanya ja s'ha superat la meitat de l'objectiu gràcies a més d'un centenar de mecenes. Marc Colominas confia a assolir l'altra meitat i destaca que avui dia és molt difícil per qualsevol grup musical aconseguir enregistrar un disc. Podeu col·laborar en aquest enllaç 


Foto: El grup La Belluga durant la darrera Rua de Carnaval / Txema Gerardo

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]