hola

La campanya Ens volem casar amb tu torna a Santa Perpètua de la mà dels mateixos establiments que ja la van organitzar a l’octubre de 2018.

La campanya anirà del 20 de març al 21 d’abril amb l’objectiu que les persones que estan planejant el seu casament o celebració especial trobin tot el necessari a la ciutat i amb descomptes si és durant la campanya. Aquesta campanya estarà molt visible en els aparadors de les botigues participants i a les xarxes socials. Les persones que s’informin sobre els productes i serveis entraran en el sorteig d’un premi especial d’una estada al Hotel Colón de Caldes d’Estrac per a dues persones i per a dues nits amb mitja pensió, spa i massatge.

Per participar només cal omplir amb tres segells de comerços diferents una butlleta. Els productes amb grans descomptes que contractin ara els poden fer servir quan arribi el dia de la celebració, segons han explicat els establiments participants.

En aquesta segona edició els establiments que participen són Àngel moda home, Atrihost, Beauty Neus Salon, Cal Rellotger, Calitas, Dhivers art floral, Fotoprix, Griñán Sabaters, Lulú Boutique, Milar Sabaté, Solvision, Vanarasi Viatges i Yolanda Bartrina Estilistes.

Una de les promotores de Ens volem casar amb tu, Gemma Gurrea, explica que l'objectiu de la campanya és donar a conèixer que a Santa Perpètua es pot trobar tot el necessari per preparar un casament.Gurrea ha explicat que les parelles que vagin a informar-se a tres dels establiments participants en la campanya tindran una butlleta per al sorteig d'un cap de setmana en un hotel de quatre estrelles.

Cada establiment ofereix coses diferents com packs especials, descomptes o regals. Gemma Gurrea recorda que les promocions que s'acordin durant la campanya es podran gaudir en el moment de fer la celebració i ha animat, no només a parelles, sinó també a convidats a casaments a conèixer els establiments i les seves ofertes durant la campanya que espera vagi millor que en la seva primera edició celebrada l'octubre passat.

Des d'avui i fins als 21 d'abril, tretze establiments comercials perpetuencs posen en marxa la segona edició de la campanya Ens volem casar amb tu. Les parelles poden aconseguir productes i serveis a preus ajustats mentre que l'objectiu dels establiments es donar a conèixer que a Santa Perpètua poden trobar tot el necessari per muntar un casament.


Foto. Imatge de la primera edició de la campanya promocional / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM
18 Abr 2024 11:33 - RedaccióAquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM

  L’Ajuntament de Santa Perpètua ofereix la programació Estiu SPM que consta dels Casals d’estiu, [ ... ]

Obertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M
18 Abr 2024 11:07 - RedaccióObertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda oferirà el servei de bus urbà gratuït durant la propera [ ... ]

El consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia
18 Abr 2024 09:20 - RedaccióEl consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia

Els consums domèstics d’aigua de Santa Perpètua van baixar durant el primer trimestre de l’any [ ... ]