hola

Més d'una seixantena d'expositors, 164 vehicles i uns 2.000 visitants són les dades de la XVII edició de la Llotja de Vehicles Antics i Clàssics que es va celebrar el dissabte 16 de març al Recinte Firal i al passeig de la Florida.

Uns dels membres de la comissió organitzadora Joan Remon es mostrava satisfet per les dades de participació d'aquesta dissetena edició i va destacar que enguany ha funcionat molt bé un simulador de conducció, una de les novetats de la fira. De cara a l'any vinent, on la Llotja arribarà a la majoria d'edat, explica que "no se si farem alguna cosa especial". Remon ha valorat la col·laboració de l'Ajuntament de Santa Perpètua i de l'entitat local Motor Clàssic en l'organització d'aquesta fira.

La regidora de Promoció Local, Olga Valenzuela, ha valorat positivament la Llotja que "està plenament consolidada" en el marc de fires de Catalunya i que és un pol d'atracció de visitants. A més, va anunciar que el 9 de juny una nova entitat organitzarà al municipi una trobada de cotxes modificats, "abans coneguts com tunejats"

El Club Motor Classic de Santa Perpètua va col·laborar en l'organització amb la Llotja. El president de l'entitat, Xavier Barjoli, ha explicat que aquest any faran l'aniversari a finals de maig i també tenen previstes diverses sortides.


Foto: Més de 160 vehicles van participar a la Llotja / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’Ajuntament canviarà la distribució dels contenidors de rebuig-resta d’arreu del municipi
18 Mar 2024 20:10 - RedaccióL’Ajuntament canviarà la distribució dels contenidors de rebuig-resta d’arreu del municipi

L’Ajuntament de Santa Perpètua reorganitzarà les bateries de contenidors de recollida de residus [ ... ]

El MTIV rep l'acreditació de Punt d'Informació Turística del Vallès Occidental
18 Mar 2024 13:52 - RedaccióEl MTIV rep l'acreditació de Punt d'Informació Turística del Vallès Occidental

El Museu del Treball i la Industria Viva (MTIV) de Santa Perpètua ha rebut el certificat acreditatiu [ ... ]

Més de 300 automòbils i 75 expositors participen a la XX Llotja de Vehicles Antics i Clàssics
18 Mar 2024 12:45 - RedaccióMés de 300 automòbils i 75 expositors participen a la XX Llotja de Vehicles Antics i Clàssics

Més de 300 vehicles i 75 expositors van participar aquest dissabte 16 de març en la vintena edició [ ... ]