hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

El regidor d'Educació, Antonio Egea, i personal tècnic de la Regidoria d'Educació van assistir el divendres 18 de gener a una reunió de treball amb el director dels Serveis Territorials on es van tractar temes relacionats amb l'oferta educativa i les instal·lacions educatives.

Segons informen des de la Regidoria, es va traslladar al Consistori la decisió de mantenir per al curs 2019-2020 l'oferta educativa actual tant a primària com a secundària. D'aquesta manera es mantindran els set grups d'educació infantil (P3) a l'escola pública tenint una línia les escoles Santiga, Els Aigüerols i Bernat de Mogoda i dues a les escoles la Florida i Santa Perpètua. A la concertada es mantenen també les tres línies al Sagrada Família i la línia a l'Escola Tabor. Amb aquesta distribució la mitjana de ràtio teòrica d'alumnes per aula a Santa Perpètua és de 20,5.

Pel que fa a l'Escola Els Aigüerols, el centre mantindrà l'oferta només de Primària per al curs 2019-2020 segons han informat Serveis Territorials però es manté a la llista la construcció del centre. "Les necessitats d'escolarització estan a Secundària i s'estan cercant possibilitats per fer compatible la realitat d'escolarització amb el compromís que el conseller va anunciar al mes d'octubre". Sobre aquest assumpte el director dels serveis territorials manifesta que continuaran treballant-hi.

Durant la reunió també es va tractar sobre la construcció del nou edifici d’Educació Infantil a l’Escola Bernat de Mogoda. Els Serveis Territorials van informar que s'està a l’espera de si es poden aprovar els nous pressupostos, ja que fa dos anys que estan prorrogats i per aquest motiu "no hi té cabuda perquè no poden augmentar les partides de RAM (Reforma, Ampliació i Millora) que el que permetria fer aquesta reforma". Pel que fa a les obres d’ampliació de l’Institut Rovira-Forns, segueixen endavant per tal de comptar amb quatre aules més a l’edifici.


Foto: Imatge del primer dia del curs 2018-2019 a l'Escola Bernat de Mogoda / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Institut Rovira-Forns ha celebrat el seu 25è aniversari
03 Jul 2019 11:20 - RedaccióL'Institut Rovira-Forns ha celebrat el seu 25è aniversari

L’Institut Rovira-Forns ha celebrat durant aquest curs escolar els seus 25 anys de vida. Segons expliquen [ ... ]

Mas Costa celebra avui i demà la festa de barri
05 Jul 2019 10:44 - RedaccióMas Costa celebra avui i demà la festa de barri

Aquest divendres 5 de juliol i demà dissabte 6 de juliol se celebrarà la festa del barri de Mas Costa. [ ... ]

Urban Dance Studio, amb la col·laboració d'Igualtat, programa demà la festa 'l'Orgull de Santa'
05 Jul 2019 09:46 - RedaccióUrban Dance Studio, amb la col·laboració d'Igualtat, programa demà la festa 'l'Orgull de Santa'

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha elaborat tota una programació al voltant de la campanya Estima com [ ... ]