hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

La Biblioteca Josep Jardí és amb un 8,3 de mitjana l’equipament millor valorat per la ciutadania, segons els resultats de l’enquesta de serveis encarregada per l’Ajuntament de Santa Perpètua a l’empresa GESOP.

Els Casals de la gent gran i els camps de futbol, amb un 7,9, els centres cívics, amb una puntuació de 7,8, i el Pavelló i les piscines municipals, amb un 7,7, són els altres més ben valorats per les persones entrevistades. La resta d’equipaments plantejats a l’enquesta, el Centre de formació ocupacional, La Promotora, el Museu Municipal i les Sales d’Exposició i el Centre d’assaigs musicals, també reben un notable de mitjana, a excepció del mercat municipal, que obté un bé alt, amb un 6,8 de valoració.

Pel que fa a la notorietat d’aquests equipaments, el pavelló i les piscines i el mercat municipal, amb un 98%, són els més coneguts pels entrevistats, seguits pels centres cívics (95,2%), els camps de futbol municipals (94,6), la Biblioteca Josep Jardí (94,5) i els casals de la gent gran (91,4%). Pel que fa a l’ús d’aquests, un 92,6% utilitza o ha utilitzat el Pavelló i les Piscines, un 91,9% el Mercat Municipal, un 82,5% la Biblioteca i un 81,9% els centres cívics.

Com a elements destacats de l’anàlisi d’aquestes dades, GESOP apunta que més de la meitat de la gent més gran ha anat diverses vegades al Casal de la gent gran i tres quartes parts dels joves ha fet ús de La Promotora. També destaca la utilització del centre de formació ocupacional per les persones de mitjana edat. Alhora, es desprèn que les dones utilitzen més els diferents serveis i que els homes sobresurten en l’ús dels camps de futbol i del Centre d’assaigs musicals.

D’altra banda, la majoria de les persones entrevistades es mostra molt o bastant satisfetes dels serveis educatius, les línies de bus interurbà i els serveis sanitaris del municipi. Pel que fa als serveis educatius, obtenen una nota mitjana de 7,4, mentre que les de bus interurbà reben un 6,6 i els serveis sanitaris, un 6,5. El servei de Rodalies de Renfe suspèn amb un 4,5. En aquest sentit, destaca que més d’un 10% de les persones entrevistades atorga un zero a aquest servei.

Els resultats de l’enquesta, realitzada al no­vembre a 400 persones majors de 18 anys, es poden consultar a la Seu electrònica, a l’apartat de Govern obert i transparència.


Foto: Biblioteca Municipal Josep Jardí / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Alumnat de Secundària construeix un prototip de propulsió elèctrica mini
28 Mar 2019 10:59 - RedaccióAlumnat de Secundària construeix un prototip de propulsió elèctrica mini

Alumnat de quart d’ESO de l’INS Rovira-Forns ha estrenat una de les noves activitats de la Programació [ ... ]

Uns 650 escolars de Santa Perpètua rebran enguany formació en el parc del trànsit
20 Mar 2019 12:34 - RedaccióUns 650 escolars de Santa Perpètua rebran enguany formació en el parc del trànsit

Un total de 650 infants de tercer a cinquè de Primària passaran els mesos de març i abril pel parc [ ... ]

Una trentena d'agents de diferents cossos de seguretat participen en un curs de formació a Santa Perpètua
29 Nov 2018 12:36 - RedaccióUna trentena d'agents de diferents cossos de seguretat participen en un curs de formació a Santa Perpètua

Una trentena d'agents de cossos de seguretat de tot l'Estat van prendre part entre el 23 i 25 de novembre [ ... ]