hola

A partir d'avui dilluns 14 de gener les urgències sanitàries a Santa Perpètua (de dilluns a divendres de 20 a 00 hores i dissabtes, diumenges i festius de 8 a 00 hores) es faran al CAP la Florida.

Fins ara s’atenien a l’ambulatori de Santa Perpètua (avinguda de Jacint Verdaguer). El director del Sector sanitari del Vallès Oriental, Joan Parellada, el nou director dels CAP de Santa Perpètua, Eduard Carrión, membres de l’equip sanitari dels CAP i l’alcaldessa del municipi, Isabel Garcia, van visitar el 27 de desembre les instal·lacions del CAP la Florida i van anunciar la data en que les urgències passarien a atendre’s al segon centre d’atenció primària de Santa Perpètua.

El canvi es realitza, segons va explicar Joan Parellada, perquè les actuals “no estaven prou actualitzades i vam veure que una bona opció era donar l’atenció continuada de 20 a 00 hores al CAP de La Florida”. El director del sector sanitari del Vallès Oriental va expressar també que “el CAP de la Florida és més nou, té unes instal·lacions que permeten un millor accés per a tothom i pot ser una millora important tant per la ciutadania com per als treballadors sanitaris”.

D’aquesta manera el CAP Santa Perpètua passarà a tenir un horari de dilluns a divendres de 8 a 20 hores mentre que el del CAP la Florida serà de dilluns a diumenge de 8 a 00 hores.

Pel que fa a les urgències 24 hores a Santa Perpètua, Joan Parellada va explicar que el Pla estratègic del Vallès Oriental contempla la creació d’un Centre d’Urgències d’Atenció Primària al Baix Vallès.


Foto: L’alcaldessa de Santa Perpètua amb representants de l’ICS i el nou director dels CAP Santa Perpètua / Txema Gerardo

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM
18 Abr 2024 11:33 - RedaccióAquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM

  L’Ajuntament de Santa Perpètua ofereix la programació Estiu SPM que consta dels Casals d’estiu, [ ... ]

Obertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M
18 Abr 2024 11:07 - RedaccióObertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda oferirà el servei de bus urbà gratuït durant la propera [ ... ]

El consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia
18 Abr 2024 09:20 - RedaccióEl consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia

Els consums domèstics d’aigua de Santa Perpètua van baixar durant el primer trimestre de l’any [ ... ]