hola

Aquest divendres 11 de gener ha començat una nova edició de l’activitat Visquem l’Ajuntament que s’ofereix a través de la Programació Estable a les Escoles. Enguany està previst que participin uns 325 infants dels tretze grups de tercer de Primària que hi ha als centres educatius locals. El primer a inaugurar l’activitat ha estat el 3r A del Col·legi Sagrada Família.

Durant la seva visita els infants són rebuts per l’alcaldessa i el regidor d’Educació a la Sala de Plens i fan una visita per les dependències municipals i per la Policia Local. L’activitat té per objectiu apropar l’Ajuntament de Santa Perpètua a l’alumnat com a exemple d’institució democràtica i donar a conèixer els mecanismes de funcionament del consistori. Els infants realitzen un treball previ a la visita, amb els seus tutors i a través d’un dossier pedagògic facilitat pel Servei d’Educació. El treball inclou un treball sobre democràcia, vot, legislatura i fins i tot un discurs per a la candidatura a l’alcaldia.

El regidor d’Educació, Antonio Egea, apunta que totes les preguntes, comentaris, suggeriments i peticions que fa l’alumnat en aquesta activitat es fan arribar als diversos departaments municipals i “aquelles que són factibles d’implementar se’ls dona resposta a l’alumnat”. Egea afirma que és una activitat que agrada a infants i a Corporació.


Foto: El 3r A del Col·legi sagrada familia ha inaugurat aquest divendres l'activitat / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]