hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua organitza aquest dimarts 4 de desembre la segona sessió informativa sobre les votacions dels Pressupostos participatius del procés Proposa i decideix en inversions municipals.

La trobada tindrà lloc a les 19.30 hores al Centre Cívic Mas Costa. L'objectiu d'aquesta sessió és que la població pugui conèixer amb més detall els deu projectes finalistes d'aquest procés i informar detalladament sobre el procediment de votacions, que s'obrirà del 10 al 23 de desembre.

Un total de deu projectes, sis relacionats amb el patrimoni històric i cultural i quatre amb el medi ambient, són finalment els validats i que compleixen tots els requisits de les bases per tal que la ciutadania els pugui votar en el marc del programa de pressupostos participatius de l’Ajuntament de Santa Perpètua, que destinarà un total de 200.000 euros a les inversions més votades pel veïnat. La ciutadania podrà triar un projecte relacionat amb el medi ambient i un altre amb el patrimoni històric i cultural. Les votacions són obertes a les persones empadronades a Santa Perpètua, que hagin complert els 16 anys abans del 30 de novembre de 2018. Es podran realitzar a través de la plataforma digital de Civiciti. Per poder prendre part, caldrà validar-se amb el número de DNI. Per facilitar la participació de tothom, l’Ajuntament també donarà l’opció de realitzar les votacions amb suport de personal als centres cívics El Vapor i Can Folguera.


Foto: Les votacions s'inicien el 10 de desembre / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]