hola

Aquest diumenge 2 de desembre el veïnat de l'edifici de lloguer de protecció oficial del carrer de la Teixidora al barri de Can Filuà ha convocat una manifestació per continuar amb la seva lluita. La situació actual és que el 31 de desembre finalitzen els contractes de 28 llogaters que consideren que la pujada que els demana l'empresa és abusiu.

L'augment de la mensualitat entra dins dels límits legals però és d'un 55% segons el propietari i d'un 75% segons el veïnat. El mes d'octubre van començar les protestes en aquest bloc propietat de Promociones Lladero.

La manifestació començarà a les 11 del matí al passeig de la Florida a l'alçada de l'avinguda de l'Onze de Setembre i la marxa arribarà fins a la plaça de la Vila on es preveu una roda de premsa. Els veïns perpetuencs afectats comptaran amb el suport i participació de ciutadans de Rubí i de Sant Joan Despí afectats per la mateixa empresa Mediasel, Promociones Lladero i del Sindicat de llogaters.

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, durant la sessió plenària celebrada ahir al vespre va reiterar que l'augment pot ser legal però no just i va explicar que s'ha reunit diversos cops amb la propietat de l'immoble per demanar que l'increment als llogaters "sigui progressiu". L'alcaldessa va declarar que no vol que aquests ciutadans "marxin de Santa Perpètua" i va manifestar que també es sumaran a la mobilització d'aquest diumenge.

Abans el regidor de la CUP, Salvador Alemany, durant el torn de precs i preguntes, va emplaçar a la ciutadania a donar suport a les reivindicacions dels veïns de la Teixidora i a manifestar-se en contra del que considera "abusos de les multinacionals del totxo".


Foto: Imatge d'una de les mobilitzacions dels veïns afectats / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]