hola

La tercera fase de les obres de renovació de la xarxa d’aigua i altres serveis al barri de la Florida estan a punt de finalitzar. L'actuació ha comprès la renovació de la xarxa d’aigua potable, el soterrament de les línies de telèfon i la creació de plataforma única en els carrers que donarà més accessibilitat a aquest sector.

L’Ajuntament ha explicat que inicialment el projecte preveia també el soterrament de les línies elèctriques d’aquesta zona però finalment no s'ha dut a terme perquè la companyia Endesa s’ha negat a signar el conveni després de nombrosos intents de negociació per part del Consistori. Les obres acabaran al mes de desembre amb l'asfaltat dels carrers. Una delegació municipal encapçalada per l'alcaldessa, Isabel Garcia i els regidors d'Urbanisme, Joan Alcàntara; Mobilitat, Antonio Egea; Via Pública, Olga Valenzuela; i Sostenibilitat i Serveis Urbans, Neus Garcia; han visitat aquest divendres 9 de novembre els treballs al barri de La Florida.

La tercera fase d'aquest projecte s'ha realitzat de l’avinguda Disset, entre els carrers Disset i Divuit; avinguda Setze, entre els carrers Disset i Dinou; del carrer Divuit, entre les avingudes Catorze i Disset; avinguda Quinze, entre els carrers Divuit i Dinou; carrer Dinou, entre les avingudes Quinze i Setze; i l’avinguda Dinou cantonada amb l’avinguda Quinze. L’actuació, amb un pressupost d’uns 670.000 euros, ha comptat amb una subvenció de la Diputació de Barcelona i s'ha fet amb plans d'ocupació.

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha explicat que "malauradament" Endesa no s'ha sumat a l'actuació per soterrar els pals elèctrics com va fer en altres fases i com han fet la companyia d'aigües i de telefonia. L'edil ha afirmat que l'ajuntament "no assumirà responsabilitats que no ens toquen".

En aquest sentit, l'Ajuntament ha explicat que el veïnatge està molest amb la decisió d'Endesa i ha lamentat que la companyia no renova la xarxa aèria d'electricitat que es troba en un molt baix nivell de conservació.

L'alcaldessa també ha destacat que de les tres fases de renovació de la xarxa de la Florida aquesta ha estat la primera que s'ha executat amb plans d'ocupació.

Isabel Garcia ha demanat disculpes per les molèsties que han causat les obres però que a partir d'ara el sector comptarà amb major accessibilitat amb carrers de plataforma única malgrat no eliminar els pals d'electricitat. L'actuació, que va començar al maig, finalitzarà al desembre amb l'asfaltat dels carrers que seran de plataforma única per mantenir l'aparcament i complir amb els requisits d'accessibilitat ja que no hi haurà esglaó entre vorera i calçada.


Foto: Un moment de la visita d'obres al barri de La Florida / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament farà un minut de silenci en record a les víctimes de la Covid-19
05 Jun 2020 11:41 - RedaccióL'Ajuntament farà un minut de silenci en record a les víctimes de la Covid-19

L’Ajuntament de Santa Perpètua se suma a la convocatòria de la Federació Espanyola de Municipis [ ... ]

S'inicia la campanya de vigilància dels nivells d'ozó
05 Jun 2020 11:12 - RedaccióS'inicia la campanya de vigilància dels nivells d'ozó

La Regidoria de Canvi Climàtic i Transició Energètica de l’Ajuntament de Santa Perpètua ha informat [ ... ]

La Covid-19 obliga a suspendre l'acte del Dia Mundial del Medi Ambient d'Amics de Santiga, el CREM i el Cineclub
05 Jun 2020 11:08 - RedaccióLa Covid-19 obliga a suspendre l'acte del Dia Mundial del Medi Ambient d'Amics de Santiga, el CREM i el Cineclub

L’Associació d’Amics de Santiga, el Cercle de Recerques i Estudis Mogoda (CREM) i el Cineclub Cisco [ ... ]